Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Mehmet Fatih Genç

Üye
  • Toplam İleti

    29
  • Katılım

  • Son ziyaret

İletiler, Mehmet Fatih Genç tarafından oluşturuldu

  1. 50 dakika önce, Kaan Zaim yazdı:

    "https://www.hepsiburada.com/lassa-205-55-r16-91v-driveways-oto-lastik-uretim-yili-2018-p-HBV000003T5JT"

    Linkteki Lassa Driveways lastikleri aldım. Fiyat olarak piyasanın çok altında ve 2018 üretimi olarak geldi. Aynı sitede continentalin bir modelindede kampanya var. Fiyat olarak oda çok uygun. 16 inç ebatta lassa driveways lastikler jant korumalı (fr) olarak geliyor. Bir çok markada bu özellikte lastikler ekstra pahalıdır ve bulunması zordur. Michelin primacyler de direk bu şekilde üretiliyorlar.  Ben genel olarak memnunum. Ses konusunda bir yorum yapamam, belliki sizin için önemli bir konu :). Bana göre sezsiz olan lastik size göre sesli olabilir :).  Ancak ben belirlediğim modellerin etiket değerlerini inceledim. Bu lastiğin etiket değerleri oldukça iyi ve oradaki desibel değeri bilinen bir çok lastikle aynı seviyede.

     

    Lassa Impetus Revo 2 + üretimi biten bir seri olduğu için, lastik yarılmalarında ya da onarılamayacak şekilde olan hasarlarda bulunması sıkıntılı olabilir. Ama Driveways serisi yeni bir lastil ve benim nezdimde lassayı üst segmentlerde temsil edecek kalitede güzel bir lastik. Michelin primacy 3 lastiklerimden sonra bu lastikleri almaya karar verdim. Benim Michelin ile olan yolculuğum malesef uzun süremedi... :). 

     

     

    --1 dakika sonra eklendi--

    Aslında bu lastikte karar kılmıştım bende sizinde tavsiyenizle bu kararım dahada kuvvet kazandı. Hankook ventus prime 3 içinde güzel yorumlar aldım sizce nasil

  2. 2 saat önce, Turhan Atasoy yazdı:

    Eskişehirde Mikail Peker diye biri var FAR TASARIM MERKEZİ diye çıkıyo nette,iletişim bilgileride var,derdine derman olacaktır.Ayrıca Kaliteli ve wat değeri uygun olan halojen anpul kullanırsanız Led ampule gerek yok!not:Bu adam TR’deki bu işi yapan nadir profesionellerden.

    Turhan bey bu cevaba ne kadar sevindiğimi bilemezsiniz bir an önce arayacağım. Teşekkür ederim.

  3. 2 saat önce, Eren K. yazdı:

    Far camı açılıp temizlenmesi en güzeli. Sonrasında da oraya halojen değil led ampul takmanızı tavsiye ederim tekrar aynı hale dönmemesi için. 

    İlker Kemal Bikeç var İstanbul'da, tavsiye ederim. 

    Far camı açıldığı takdirde nemlenme problemi olmuyormu ? Daha büyük bir bela ile karşılaşmaya davetiye olmaz mi? Hem onu geri çok iyi yapıştırmak gerek diye duymuştum. Bu arada eskişehirde ikamet ediyorum

  4. Herkese merhaba. Fotoğraftada paylaştığım üzere sol on far içinde beyaz bi leke var. Daha önceki sahibi muayenede yanmadigi için bi sanayide değiştirmiş lakin oda ucuz bi ampul olmalıki patlamış hemen. Ve içinde beyaz toz bulutu gibi bi leke bırakmış.  Hatta ince parçaları far içinde hala görünüyor.  Nasil temizleyebilirim? Yöntemi Nedir?

    IMG-20180314-WA0000.jpg

  5. 52 dakika önce, Uğur Akdaş yazdı:

    Kendi ampulünü söküp oradan bağlantı alıp bagaj tavanına şerit led yapıştırarak yaptım. 30 yada 50 cm lik silikon kendinden yapışkanlı led şerit kullanmanı öneririm. Fiyatı da 5-10 TL birşeydi.

    Zamanla patlama,yanmama, led yapiskaninin sokulmesi  gibi sorunlar ile karsilastiniz mi? Titiz biriyim yarim yamalak birsey olsun istemiyorum.Selamlar..

  6. merhaba arkadaşlar...

    2010 titanium sedan aracımın bagaj içi aydınlatması çok zayıf geliyor. 2 sorum olacak.

    1- bagaj içi ampulünü led yapsam tatmin edici bir ışık alırmıyım? Ayrıca led ampulun özellikleri (watt, marka, model, uyum bilgileri vs.) neler olmalı? 

    2- led şerit çektirmek nasıl olur? sonradan deforme olup sürekli patlayan ledler ile karşılaşır mıyım?

  7. merhaba arkadaşlar. yeni araç aldığım için ard arda 3 sorum olacak.

     

    1- 2010 model ford focus 1.6 benzin/lpg li otomatik aracım var ve 95 binde. Aracın bu zamana kadar şanzıman yağı değişmemiş. Ford servisine gittiğimde de kapalı sistem olduğu için herhangi bir problem olmadığı sürece şanzıman yağı değişmez dedi. DIşarıda ustalara sorduğumda da 45 binde yada 60 bin de bir değişmesi lazım. Herhangi bir şey var mı ki ömrü olmasın dediler ve kararsız kaldım.

     

    2 - aracın yağ filtresi kısa tip mi yoksa uzun tip mi ?

     

    3 - son olarak da ön farın içindeki lamba patladığı için içerisinde beyaz bir leke bırakmış. toz olabilir mi ? sökülüp temizlenebilir mi?

    Şimdiden kıymetli bilgileriniz için teşekkür ederim.

     

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.