Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Ahmet Ali ÇAVUŞ

Üye
  • Toplam İleti

    118
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Kazandığı Gün

    1

İletiler, Ahmet Ali ÇAVUŞ tarafından oluşturuldu

  1. Bir daha asla ford almayacağım, daha 1 sene olmuş tit. x paketi çıkaralı (yeni kasa için konuşuyorum)şimdi ne diye donanım eklemeye çalışıyorsun, madem böyle bir şey yapacaktın başta neden yapmadın bir çuval para sayacaksın en üst donanımını alabilmek için ondan sonra neymiş yok donanım yükselecekmişte cart curt ford helal etmıyorum sana ödediğim parayı, böyle aptalca bir düşünce olmaz bütün F3 tit. xp aracı olan arkadaşlar atın araçları çöpe :):smiley2k:

  2. Yakıt düşmesini anlarım ama az önce servisi arayıp ustalara sordum hepsi tek bir ağızdan artık rodaj için arabayı sürme şeklinizi değiştirmeyin ilk aldığınız gün gönlünüzce kullanın dediler.O klavuzda yazan madde araç yeni olduğu için motor haricindeki parçalarda yüksek süratte yada ani hızlanmalarda mekanik bir sorun çıkıp hem kullanıcının hem servisinbaşı ağrımasın diye bir uyarı sadece önlem amaçlı.Servisin ve ustaların yalancısıyım ortada bi yanlış varsa:)

    Ferhat ben bi şeyi gördüm kimse tam olarak bilmiyor. Bu işleri ne servis ne ustalar banada öyle demişlerdi, sana farklı demişler demekki bi sıkıntı var ortada, gerçi ben şikayetlerimi dile getirdim beni ford'tan aradıklarında adamlar bi katlanır aynanın iptalini bile yapamadılar. Birde servis olacaklar bizde gidip araçlarımızı emanet edeceğiz işimiz zor valla. :+1:

  3. Herkese Merhabalar,

    -İlk defa sıfır araç alacam hayırlısı ile ancak bu işler ne kadar zormuş,öncelikle eski bir ford çalışanı olarak şu an için focus'tan başka bir araç gözüme gözükmüyor,tabi gönlümde yatan titanium+xpack+sunroof+hb ama fiyatları konusu beni endişelendiriyor ve aracı haziran ayında almayı düşündüğümden herkes ağustosu bekle 2013 model olsun falan diyor,ancak styl+plus paket te aklımı almıyor değilim,şimdi arkadaşlar yaklaşık 40 Bin nakit kalanı kredi kullanacağımdan çok kararsız kaldım şu anda ellerinde eski girişli x paket var uygunda veriyorlar(ford çalışanı indirimi falan) ne yapacam bilemiyorum,

    -Ayrıca araçla hafta içi günde 120 km yol yapacağımı düşünürsek minimum bu gibi şartlarda sıfır araca binmek mantıklı yoksa 2. el mi?Yorumlarınız benim için önemli,Teşekkürler...

    Bence Sıfır Araç Alın aklınızda soru işaretleri kalmasın.

  4. Güzel bir çalışma olmuş, güzel günlerde kullanın bu çıtalar titanium x pakette orjinalde var. Birde bazı arkadaşlar araçlarında ledli stop vs. tarzında değişiklikler yapmak istediklerini söylemişler, duyduğum ve bildiğim elektrik aksamında yapılan değişiklerde garanti kapsamı dışında kalıyormuş, o yüzden bende garantinin bitmesini bekkliyorum değişiklikler yapmak için.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.