Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Salih Bozok

Üye
  • Toplam İleti

    89
  • Katılım

  • Son ziyaret

İletiler, Salih Bozok tarafından oluşturuldu

  1. Bilgilendirme için teşekkürler Yakup. Samsung Galaxy S4 zamanından beri Spigen ürünlerini kullanan bir insan olarak hiç kendi sitesinden alış veriş yapmayı tercih etmedim. Bunun yerine 1. tercih olarak hep HB'yi seçtim ve stoklu çalıştıklarından dolayıda sorun yaşamadım.  Lafın özü bu tür ürünlerde kendi distribütörleri yerine alternatif olan kaynaklara yönelmek daha sağlıklı oluyor. 

  2. Hız limitleyicinizi 90 km/h a ayarlayın, gaz pedalına altında evcil hayvanınız oturuyormuşcasına yumuşak basın. Hepsi bu. Ekonomik tüketimin diğer adı sabır testi.. :)

    Metrol abi işte benim sorunumda burda gaz pedalının altında düşmanım varmış gibi davranıyorum :smiley2k:) Özellikle kalkışlarda uçmayı seviyorum :)

  3. Bir arc S kullanıcısı olarak hayırlı olsun telefonunuz. Ben yaklaşık 2.5 aydır kullanıyorum telefonu ve bu zamana kadar herhangi bir sorun ile karşılaşmadım. Oldukça keyifli bir telefon. Android İceCream Sandwich güncellemeside yayınlandı ve yükledim. Eğlenceli olan telefon güncelleme ile birlikte daha eğlenceli hale geldi. Ekranının görüntü kalitesi çok iyi. Sony kamera kalitesini tartışmanın hiçbir anlamı yok zaten. Cep telefonu bazında bakıldığında 2011 yılının en iyi kamerası bu telefonda ki piyasada 12 mp'lik bir nokia varken bu ödül alındı.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.