Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Ahmet Can Hati

Üye
  • Toplam İleti

    44
  • Katılım

  • Son ziyaret

İletiler, Ahmet Can Hati tarafından oluşturuldu

  1. 24.01.2019 - 14:31 tarihinde, Adem Uçak yazdı:

    Selamun aleyküm,

    aracım 2004 comfort 156 binde. Aracımı saat fark etmiyor bu havalar da çalıştırdığımda 2-3 dakika bekliyorum sonra hareket haline geçiyorum yolda giderken gazdan ayağımı çekiyorum ama hala gaza basıyor kendi ve vites değişmelerde 2-3 bin devirde değiştiriyorum debriyaja basınca 6 bine kadar çıkıyor kendi kendine gaz verdiği için. vites boşta gaza dokunsam bile 5-6 bine kadar çıkıyor yavaş yavaş geri iniyor motor epey ısındıktan sonra bu sorun olmuyor. anormal bi durum var ama neyden size danışmak istedim.

    aleyküm selam,

    Aracın Bypass valfini balata spreyiyle temizletin. Eğer temizlik sonrası düzelmezse bypass değişecek.

  2. 01.06.2018 - 02:04 tarihinde, Mehmet Özbek yazdı:

    2013 Dizel 115 bg aracım var.Sık sık yazılım ile ilgili haberler okuyorum.Açıkçası ilgimi çekiyor.Hem güç artışı hem de daha az yakıt.Ama endişelerim de var.Yazılımlı focus haberlerini de çok az görüyorum.Ecu sökülüp yazılım atılıyormuş.Yazılımlı araç kullanan var mı?Düşüncelerini paylaşırsa sevinirim.Tüm gurup üyelerine selamlar.

    3 aydır kullanıyorum ve 135-140 hp arası bir güç alıyorum. Memnunmuyum? Evet. Yakıt sarfiyatı normalden biraz daha düştü. Aldığınız güç aracı çok keyifli bir hale getiriyor. Şu sıralar egr ve enjektörlerle ilgili küçük bir sorunum var fakat bunun yazılımdan kaynaklandığını düşünmüyorum. Beyin sökme işlemi yapılmıyor. OBD üzerinden atılıyor. Ben EcuNation firmasına yaptırdım. Tavsiye ederim.

  3. 10 saat önce, Kaan F. yazdı:

    Arkadaşlar merhaba. Kısmetse bu ara Focus almaya niyetliyim, bir araç var onu size danışmak istedim.

     

    2016 mart çıkışlı, model yılı 2016, makyajlı, Focus 1.6 TDCI Titanium Hatchback dizel, manuel, 26 bin km,  beyaz.

     

    Araçta hata boya yok, sadece tampon işlem görmüş 2500 tl tramer çıkıyor.  

     

    İçi dışı temiz, temiz kullanılmış. 

     

    Fiyat olarak 86 bin TL nasıldır sizce?

     

    Alternatif olarak 90 bine 2016 Megane 4 icon cam tavanlı manuel 20 bin, 90 bine leon 2016 otomatik, 15 binde style cam tavanlı modeller var. 

    Şu an ki piyasaya göre fiyat normal. 2016 model araçtan bahsediyoruz, henüz bir yaşında. Kaza, boya yok diyorsunuz. KM düşük. Beğendiyseniz kaçırmayın derim. 

  4. 26 dakika önce, çağlar çetinkaya yazdı:

    sis farı ve park yanmaz dönüşte sadece dönüş farı yanar standartı bu şekilde eğer oynama yapılmadıysa araçta   siz emin misiniz dönüşte sis ve park yandığına ? dönüşlerde sadece dönüş farı yanıyor ve bi vw yada bmw deki gibi sis farını yakarek değilde dönüş farını yakarak daha güzel aydınlatıyor dönüşlerde .Hemde tek lamba yanmıyormuş gibi bir çirkin görüntü çıkmıyor ortaya Focusun dönüş farı gayet güzel vw lerinki gibi sisleri yakıp çirkin görüntü sağlamaz
     

    --1 dakika sonra eklendi--

    araç park halinde iken çalıştırın  direksiyonu bi tur sağ veya sola çevirip inip bakın araçta hangi farın yandığını görürsünüz

    Aydınlatma konusunda çok başarılı şikayetim yok, sanırım ben çok aydınlattığı için sislerin yandığını düşündüm. Sabah ilk iş ona bakacağım. Teşekkürler :) 

    --1 dakika sonra eklendi--
    29 dakika önce, Zafer Akbs yazdı:

    fordun Bi-xenon farlarında viraj aydınlatması için sis farı değil, farın içinde virajı daha geniş açı ile aydınlatması için ilave ampul bulunur. (sadece bu iş için)

    Bunuda yol bilgisayarından vs. iptal edemezsiniz. Anca arkadan ampulün fişini sökerek pasif hale getirebilirsiniz.

    Ozamanda ampül arızası verirmi bilemem denemek lazım.

    İlave olarak, Üretici bu farlara opsiyon listesinde 6bin tl istiyor. İnsanlar, Opsiyon olarak ilave para verip bahsi geçen far'a sahip olmaya çalışıyor siz iptal edelim diyorsunuz :) Hiç bir kuvvet bana viraj ampulünü iptal ettiremez :D 

    Doğrudur abi :D Ampul soketini deneyeyim ben bir. Fiestamda sökmüştüm onda arıza ışığı yakmıyordu. Bunda yanar gibi duruyor, fiestaya göre çok daha akıllı :D 

  5. 5 dakika önce, çağlar çetinkaya yazdı:

    normalde dönüş sırasında sadece dönüş farları yanması lazım ayrıca bu özellik görüntü kirletmiyor dönüşlerde güzel bir görüş sağlıyor standart x paket farı be şekilde sizin araç bu şekilde mi?Sadece dönüş farı yanıyor o da görsel açıdan sıkıntı yaratmıyor

    Sis farı + Park lambası yanıyor dönüş sırasında 

    IMG_0846.JPG

  6. 13 saat önce, Necati Ustundağ yazdı:

    1- Aracın bluetooth'unda  kayıtlı diğer tüm telefonları silmeyi deneyebilirsin.

    2- Telefonun bluetooth'unda  kayıtlı diğer tüm cihazları silmeyi deneyebilirsin.

    3- wifi kapalı iken ve/veya telefon şarja bağlı iken bağlantı kurmayı deneyebilirsin.

    4- Aracın aküsünün kutup başını (+) söküp 5dk sonra geri takarak hard reset atmayı deneyebilirsin (denemesen daha iyi aslında). Bunun başka etkileri de oluyor, mesela bende camlar tek tuşla açılıp kapanması iptal olmuştu tekrar aktif etmem gerekti.

    5-Telefonu satmayı deneyebilirsin. Donanım/fiyat cazibesi ile aldığım ama yazılımsal olarak abuk subuk bir sürü hata ile karşılaştığım bir cihaz. Gps performansı rezalet, navigasyonda lag da kalma sıkıntısı var. Otomatik tarih saat ayarını manual bile yapsan kafasına göre otomatik değiştiriyor, android 7 ye güncellersen hotspot çalışmıyor gibi hemen akla hemen gelen problemlerim oldu mesela.

    Mantı

     

    ilk 3 maddeyi denemiştim, dördüncüye hiç yeltenmeyeyim. En temizi son madde sanırım :) Xiaomi bu konuda gerçekten kötü. 

  7. 5 dakika önce, Süleyman Özen yazdı:

    Aracınız hayırlı olsun.Benim aracımda aynı renk.Sıfır alırken tampon ve kaput arasında belirgin renk tonunun olabileceğini satıcı uyarmıştı.Plastik aksamlarda boya rengi bir tık daha açık duruyor.Diğer renklerde durum nedir bilmiyorum ama.

    Teşekkür ederim. Detaylı araştırınca bende öyle olduğu kanısına vardım. Çok ince bir ayrıntı zaten, normalde kesinlikle belli olmuyor.

    • Beğen 1
  8. Şimdi, Yakup Çağatay yazdı:

    Aslında tam öyle olmayabiliyor. Bt.1, Xiomi mi4 üzerinde 6.3.2 denenmiş. Bu ve üzerlerinde çalışmasını beklerim misal. 

    Bağlantıyı kurmaya çalıştığımda Mi cihazınızın ekranına şu kodu girin diye Sesli komut geliyor ama ne yazık ki telefona şifre girilcek ekran gelmiyor. Ford Audio yazısından atıyor. Samsung J7 Prime telefonu bağladık, çatır çatır çalışıyor. Telefonu sattırcak bana :D 

  9. Aracı yaklaşık iki hafta kadar önce aldım. Alırken de çok titizlikle incelettim. Tramerden tutunda, Ford bayiisinden, sigorta firmalarına kadar herşeyini araştırdım. Son olarakta ekspere sokup bir sorun olmadığından aracı teslim aldım. Bugün aracı yıkatırken güneş yansımasıyla böyle birşeye tanık oldum. Bu çift renk görüntüsü normalmidir? Yoksa açıdan kaynaklı birşey mi? 

    IMG_20171104_162503.jpg

    IMG_20171104_162519_HDR.jpg

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.