Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Nihat Abukan

Üye
  • Toplam İleti

    1.967
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Kazandığı Gün

    8

İletiler, Nihat Abukan tarafından oluşturuldu

  1. Şimdi, Fatih Mehmet USLU said:

    Dün Er-Ol otodan sipariş ettiğim 5w 20 yağ, yağ filtresi, hava filtresi ve bujilerim geldi. Parçaların hepsi orjinal ve faturada parça kodları da yazıyor. Sıra servis dışında bir yerde bakımını yaptırmak kaldı. Bugün şehir merkezinde dolaşırken speedy isimli servisi gördüm. En azından kurumsal bir firma diye düşünerek içeri girdim. Öncelikle yapılan bakımla ilgili kayıtlar ülkedeki tüm speedy servislerinde gözüküyor mu diye sordum. Gözüküyor dediler. Parçaları kendim aldım, bu durumda yağ ve buji değişimi kaça patlar dedim. 50 TL alırız dediler. Bakımı burada yaptıracam gibi. Önerisi tavsiyesi olan varsa alabilirim. İlk defa adını verdiğim servisi kullanıcam çünkü. Aslında sanayi de bir ustada da yaptırabilirdim ama yapılan bakımı kayıt altına almak ve ileride gerektiğinde ispatlamak adına böyle bir servis daha mantıklı geldi.

    Görüşelim dedikçe görüşememeği iyiden iyiye adet edindik.:)

  2. Yahu ben mi alıştım yoksa büyük olduğu konusunda mübalağa mı yapılıyor? Cevabı yine ben vereyim iyisi; abartı ve ön yargıyla yaklaşım var.Rahatlık, performans, tüketim ve geniş hacim bir aile otomobilinde aranan özelliklerden değil midir? Ben bu kombinasyonları bu arabada buldum diyebilirim. Yenilenen kasa gerçekten dinamik ve şık görünüyor. Audi'ye benzetilmesi gayet normal VAG ürünü çünkü...Hocam paylaşım için çok teşekkürler

    • Beğen 1
  3. Nihat bey sizin paketin icinde ic detayli temizlik, koltuk tavan ve taban temizlik ve koruma ve motor temizlik var mi?

    Sacma yazmis olabilirim ancak bu saatte bu kadar oluyor.Bu arada ben ic detaylı komple temizlik, ic koltuk koruma, dis cizik giderme koruma motor koruma, komple kaput koruma filmi, camurluklara film,kaputtaki tas attıklarına rötuş, on iki cama film toplam 750 tl ye anlaştım. Wurth ile. Ya bana cok geliyor aslinda ama kaputtaki tas atiklari ve koruma filmi icin yaptiracagim. Ayrica arabanin o bakimi artik hakettigini düşünüyorum nedense. Bu ara bosladik mi ne?

    Ümit, daha öncesinde serviste motor temizliğini ve dışarıda da detaylı iç temizlik yaptırdığımdan pasta, cila, ufak çiziklerin giderilmesi, ön kaputta oluşan ufak taş izlerinin rötuşlanması ve nano boya koruma yaptırdım.
    • Beğen 1
  4. Hocam eger gercekten nano olduguna emin misiniz bu fiyata nano koruma yapacak hemde wurth olacak:)

    Super otesi fiyat diyebilirim nano korumanin malzemesi pahali zaten ayrica diger waxlar cilalar gibi 3-5uygulama da cikmiyor bir paketten. Bedavaya korumaya almissiniz aracinizi. Allah kaza bela vermesin cok guzel parliyor

    Çok teşekkür ederim, fiyat konusu ise Würth Van'da yeni açıldığından dolayı birde işleticisi ve ustaları tanıdık olunca fiyat konusunda biraz şans sahibi olduk diyebilirim. :)

    • Beğen 1
  5. Bende geçen gün Würth'te yaptırdım, pasta-cila ve nano boya koruma 350 TL verdim ama gerçekten değdi.                                           oQ58no.jpg                                                                                      rL48gM.jpg                                                                                        O2b9qQ.jpg

    • Beğen 3
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.