Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Burhan isik

Üye
  • Toplam İleti

    2
  • Katılım

  • Son ziyaret

İletiler, Burhan isik tarafından oluşturuldu

  1. Eveeeeeeeettt. Yine bir yılan hikayesine dönme ihtimali olan konuyla beraberiz. Konu ne tabiki Kavra-MA... Bugün 60 bin bakımı için servise gittim silkeleme başladı dedim. Akşama arabayı teslim alırken değerler kavrama değişmesi yönünde çıktı. Şimdi durum şu Son yani 3. kavrama ekim 2016 da değişti yaklaşık 8 ay önce. Şu an garanti falan kalmadı. İyi niyet garantisine başvuracaklar yarın değerleri girip sonucu bekleyeceğiz. Parça garantisi 1 sene diye söylenmişti. Ha garantinin garantisi olurmu bilemem.  [mention=1959]Kaan Yagizer[/mention] beyi rahatsız etmedim. Ama yarın ki sonuca göre acı kahvesini içmeye gelirim [emoji3] Param olduğu anda 1.5 ps trend x falan girecem bodozlama [emoji3]

    Hocam garanti yoksa maliyet ne olur ? Konuyu baştan sona okudum net bir cevap yok size servisten bir fiyat cikartilarmi. ben de servise uğradım banada garanti bitmiş iyi niyete basvuralim dediler tereddutte kaldim.
  2. Merhabalar öncelikle
    Focus3 hb styl aracımla aranizdayim.
    Arkadaşlar benim de bu powershift şanzıman ile ilgili titreme ve 1den 2 ye geçiş lerde sarsıntı problemi gösterdi aracım daha 30000 km de garanti bitti ne yapılabilir. Okuduğum kadarıyla kavrama sorunu ama ne kadara maliyeti olacak bilmiyorum biraz bilgi verirseniz ve kavrama değişince sorunlar bitiyor mu şimdiden teşekkürler.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.