Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Bülent AVCI

Üye
  • Toplam İleti

    11
  • Katılım

  • Son ziyaret

İletiler, Bülent AVCI tarafından oluşturuldu

  1. 26.01.2017 - 12:03 tarihinde, Osman Türkol yazdı:

    kapakçık takılmış olabilir Serviste açıp düzeltebilirler yine olursa değişim yaparlar diye tahmin ediyorum

    Cevaplar için çok teşekkürler. Servise gittiğimde, nasıl olduğunu bilmediğim bir şekilde polen filtresi yerinde olmadığını söylediler. Bu sebeple yüksek hızda gelen hava kapakçığı düşürmüş. Kanaatimce 15.000 bakımında takmayı unutmuşlar. (3 ay önce) Hatayı kabul etmediler. 100 liramı aldılar.

    • Beğen 1
  2. önceki aracım focus 1 re atiker taktırdım 40000 km sorunsuz kullanıldım,şuanki aracım 2011 comforta da 2500 kmde iken atiker safe fast sıralı sistem takıldı şuan aracım 17000 kmde şuana kadar sorun yaşamadım :D yazın 100 km şehir içindeki lpg tüketimi 9 lt,şuan kış şartları ve 18 inç jantlarla 10,5-11 tl arası.

    Atiker safe fast konusunda arıza lambasını da yakmadığını söylüyorlar. Acaba arıza lambası konusunda bir sıkıntınız oldu mu?

  3. Herkese Selam arkadaşlar,

    100 bg'lik aracıma LPG taktırmak istiyorum. Balıkesirdeki motor ustalarına konuyu danıştım. Bugüne kadar son model 3 adet focusun LPG yüzünden piston erittiğini söylediler. Sizlerin bu piston eritme ile ilgili bildikleriniz varmıdır? Acaba kullanıcı hatası veya uygun LPG markasının tercih edilmemesi olabilir mi? KME marka kitin programlama özelliğinin daha iyi olduğu için focuslara uyumlu olduğunu duydum doğrumudur?

    Şimdiden teşekkürler. Saygılar....

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.