Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Kemal Eraslan

Üye
  • Toplam İleti

    17
  • Katılım

  • Son ziyaret

İletiler, Kemal Eraslan tarafından oluşturuldu

  1. 04.01.2017 - 22:38 tarihinde, Resul özdemir yazdı:

    Hayirli ugurlu olsun. Bugun anakara sasmazda bu cihazin fiziksel olarak aynisini navimex 9941 modeli iscilik dahil 1350 liraya taktirdim. 1.6 ghz cortex a9 islemci 1 gb ram var. Igo 8 navi var icinde. Iscilik kisminda bizzat gozlemledim. Birsuru kablo kesip bant kullandilar. Sozde tak cikar monte ediliyordu bunlar. Ozetle geri kamerasi oldukca seri. Menuler akici ve dokunmatik hassasiyeti gayet iyi. Genel olarak cihazi begendim ama ses muzik olayi pert. . Ekolayzer ayari falan baktim ama duzelmiyor. Style ses sistemini begenmeyenlerdendim. Ama suan mumla ariyorum. Bas ölü durumda. Yuksek volumlerde tiz iskenceye donuyor. Sesler karisiyor . Bilemedim problem nedir. Sizin ses sisteminde rahatsiz edici bir durum varmi.

    Aynı cihaz hayırlı uğurlu olsun. Benim cihazda gps olayı çok hoşuma gitti süper hızlı. Ses olayında 20 nin üzerine çıkınca evet böyle şeyler oluyor. Ekolayzır gerçek farkları yaratmıyor. Ama ses kalitesi yine de iyi çok büyük sıkıntı yok cihaz güzel. Gayet seri bir cihaz.

  2. Şimdi, Yakup Çağatay yazdı:

    Forumu okumanızı öneririm :) Her türlü yorum ve bilgi var.

     

    Mesela anasayfada fareyi aşağıya doğru kaydırdıkça 2 yerde yıllara göre mk serisinin ne olduğu yazıyor gibi...

    Onları okudum evet ancak bugün navigasyon baktım birkaç model gösterdim bunlar focus 3 seninki 4 dedi usta bende anlamadım o an dedim aceba neyi yanliş biliyorum. Tamam benim araba 3.5 ?

    • Beğen 3
  3. Herkese hayırlı günler 2015 model powershift benzinli aracımla ilgili birşeyler danışmak istiyorum . İlk önce araç bana sürekli vites atma eğiliminde gibi geliyor düz yolda bir kaç dakika içinde 5 6 viteslere çıkıyor ayrıca rampaya gelince vitesde kararsızlık oluyor gibi hissediyorum. Rampaya göre yüksek vites de kalıyor gibi. Aceba sıkıntı mı var ayrıca ilk otomatik aracım...

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.