Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Burak L.

Üye
  • Toplam İleti

    18
  • Katılım

  • Son ziyaret

İletiler, Burak L. tarafından oluşturuldu

  1. Benzinli=daha ucuz daha çok yakıyor

    Dizel =daha pahalı daha az yakıyor

    Zor bi denklem ama yıllık 10000 km az değil bence,zaten aracı 2. el alcaksınız dizel için fazladan verceğiniz farkı satarken çıkartırsınız ve daha mutlu binersiniz dizel araca.İmkanınız varsa dizel öneririm ben.

    mesela baktım şimdi ford un sitesinde focusIII benzinli style 49000 bin diyo ama daha düşüğe de alınabilir benzinli düşünüldüğünde böyle bir imkan da var

  2. Otomatik Kararan iç dikiz aynası:Var

    Kol dayama ünitesi, eşya saklama bölmesi, 12V güç çıkışı:Titanium donanımda var

    Yan perde hava yastıkları:Güvenlik paketli araçlarda var

    Hız Kontrol Sistemi ve Ayarlanabilir Hız Sınırlandırıcı:Hız kontrol sistemi var hız sınırlandırıcı yok(donanım seviyesini tam bilmiyorum)

    Otomatik yanan ön farlar,ön sis farları,Yağmur Sensörü:Var

    Isıtmalı ön cam ,Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar:ısıtmalı ön cam yok,elektrik ısıtmalı sinyalli yan ayna var(donanım seviyesini tam bilmiyorum)

    Elektronik Denge Programı (ESP):Güvenlik paketli araçlarda ESP+ASR ve Perde hava yastıları var(opsiyonel)

    Bu söylediklerim Focus 2 için yanlış anlaşılmasın

    çok teşekkür ederim

  3. Bu saydıklarınızın nerdeyse hepsi yeni kasa focus 3 ün özellikleri,ama sizi Focus 2 ile ilgilendiğinizi söylemiştiniz,Focus 3 tamemen yenilenmiş bi araç donanım ve kasa olarak kıyaslıyamassınız focus 2 ile yanılmanızı istemeyiz.

    belki yazdıklarımdan da anlaşılacağı üzere ben çok anlamıyorum arabalardan,focus u seviyorum ve merak ettim bunlardan hangileri mevcut diye ama kıyaslamak değilde benzerlik olarak bu özellikler yok mu diyebiliriz

  4. Otomatik Kararan iç dikiz aynası,Bluetooth ve Türkçe sesli kontrol sistemi,

    Kol dayama ünitesi, eşya saklama bölmesi, 12V güç çıkışı, spor el freni,

    Yan perde hava yastıkları,Yokuş Kalkış Desteği,Hız Kontrol Sistemi ve Ayarlanabilir Hız Sınırlandırıcı,Otomatik yanan ön farlar,ön sis farları,Yağmur Sensörü,Isıtmalı ön cam ,Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar,Elektronik Denge Programı (ESP)...arkadaşlar burdaki özelliklerden hangileri yok bildiklerinizi yazabilirseniz çok sevinirim

  5. merhabalar, konu biraz eski ama şansımı deneyeyim dedim benim bir sorum olacak eski kasa 2011 model focus titanium 1.6 tdcı aracın donanım özelliklerini nerden bulabilirim baya bir baktım ama bulamadım 2012 titanium la aynımıdır acaba ikinci el satan sitelerde bakıyorum herkes farklı özellikleri işaretlemiş emin olamadım acele karar vermem gerekiyo ve ben de donanımdan tam emin olmak istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.