Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Haldun K

Üye
  • Toplam İleti

    25
  • Katılım

  • Son ziyaret

İletiler, Haldun K tarafından oluşturuldu

  1. 14 saat önce, Yakup Çağatay yazdı:

    Diğer türlü 4x4 ve tüm ekipmanları alabilecek durum vardı yine almadınız, değişen bir şey yok anlaşılan. Türkiye'de satılan SUV pazarına iyi bakmalı.

    Deri koltuğu bu paketten hariç satın önerisi markaya iletildi ayrıca, ya tutarsa. O zaman ki fiyat için bkz stline

     

    Bunu bana yazdıysanız ne demek istediğinizi hiç anlayamadım.

  2. Ben bu aracı çok uzun süre bekledim ve sonra ötv muhabbeti çıkınca bununla beraber beğendiğim diğer araç olan tuscon elite modelini aldım. Şimdi fiyat ve donanım paketini görünce iyi ki beklememişim diyorum. Titanium paket bu aracı alacak çoğu kişi için yetersiz kalacaktır. Ankara'da veya benzeri soğuk yerlerde yaşayıp da bu aracı koltuk ısıtma olmadan alacak adam yok denecek kadar azdır.  E koltuk ısıtma için verilecek fark 15bin TL! Malum tek başına eklenemiyor. Hadi tekno paket olmadan da yaşanır diyip sineye çekeriz. Led takıntısı yapanlar gerçekten Led ile kiyasladilar mi aydınlatma performansını bilmiyorum ama bence Led sadece görüntü için tercih edilebilir. Aydınlatma performansı isteniyorsa xenon far alınmalı. E o da 5700tl etti bize 161.600 TL . Ford kuga gibi ikinci elde bir aydan önce satamayacagimiz bir araca 161.600tl vereceğiz, üstelik araba 4x4 bile olmayacak, ayrıca hala eksik güvenlik opsiyonları olacak,mantıklı mı? 

  3. Şimdi, Yakup Çağatay yazdı:

     

    Yukardaki yazılan şeylere ek olarak düşünürseniz eğer bu konunun tek 'neden' olmadığını görebilirsiniz.

    Oldukça fazla fuar,bayii vb gezdim, müşterinin olduğu heryerde burnumu sokarak insanların nabzını tutmayı severim; o yüzden yorumum bu yönde. Katılmamak serbesttir :) 

    Benim mondeo'yu yenilemeye yanaşmama sebeplerinden biri otomatik viteste düz vitese düşmek istememek mesela. Artık 1.4 birçok araçta bile otomatik seçeneği varken 1.6 mondeoda otomatik vites seçeneğinin olmaması absürt. Kuga 1.5 dizel otomatik seçeneği ile gelebiliyor da mondeo neden gelemiyor? Passat belki her türlü zirvede olur bu listede ama passat sevmeyen adam bile ikisinin arasında kalsa otomatik vites rahatlığı yüzünden passat'i mondeo'ya tercih edebilir diye düşünüyorum.

  4. Wednesday, February 08, 2017 - 15:32 tarihinde, Yakup Çağatay yazdı:

    İçeriyi zorla karartıyorlar :D 

     

     

     

    Mart başında tam fiyatı açıklanır efem :yeah: Rakiplerine bakınca yeri iyi duruyor. Donanımları da görelim bakalım.

     

    2017 model dizel otomatik rakipleri

     

    QASHQAI 1.6 dCi 130 HP X-TRONIC FWD Tekna 124.630 TL 

    QASHQAI 1.6 dCi 130 HP X-TRONIC FWD Sky Pack 140.635 TL 

     

    Kadjar 1.5 dCi 110 PS EDC FWD Touch 111.000 TL

    Kadjar 1.5 dCi 110 PS EDC FWD Icon 120.000

     

    2017 model benzinli otomatik rakipleri

     

    Tiguan 1.4 TSI 150 PS DSG FWD Trendline 134.690 TL

    Tiguan 1.4 TSI 150 PS DSG FWD Comfortline 145.900 TL

     

    Tucson 1.6 T-GDI 177 PS DCT FWD STYLE 109.400 TL

    Tucson 1.6 T-GDI 177 PS DCT FWD ELITE 121.400 TL

     

    ATECA 1.4 EcoTSI 150 HP DSG FWD Style 122.000 TL

    ATECA 1.4 EcoTSI 150 HP DSG FWD Xcellence 139.000 TL

    Ben fiyatın iyi olduğuna katılmıyorum. Bu segmentte qashqai ve tiguan ile rekabet etmek istiyorsan ya çok özel bir araç çıkaracaksın ya da fiyat cezbedecek. Kadjar hiçbir özelliği ekstra olmayan bir araç ancak fiyat cazibesi ile üst sıralarda kalıyor. Tucson çok güzel görünümlü ve elite pakette bile çok zengin donanım sunuyor, fiyat da nispeten uygun , benzinli olduğu halde çok satıyor. Kuga eski kasaya göre Sync 3 dışında çok büyük bir yenilik getirmiyor, tipi tartışılır, dizel alınca önden çekişe düşüyorsunuz, bir önceki kasası kendi segmentinin en az satan arabası neredeyse, buna rağmen yazdığınız fiyatlar ile çıkarsa yine en aşağılarda kalır satış olarak.

    • Beğen 2
  5. Şimdi, Yakup Çağatay yazdı:

     

    Mümkün olan her yerde dile getirmeye çalışıyorum acizane :D Bu sene geçti artık, seneye ne olacak bakalım.

    Hadi carplay yeni teknoloji, ona eyvallah da , anahtarsiz girişin mondeo sınıfında bir arabada opsiyon olarak bile olmamasını aklım almıyor. Neyseki almanya'da sunmaya başladığı bilgisini aldım sizden , ışık göründü artık. 

  6. Wednesday, January 25, 2017 - 11:52 tarihinde, Yakup Çağatay yazdı:

    ÖTV darbesi Ford'a da gelmeye başladı. (70 bin'in altında kalma çabası)

     

    2017 model, Mondeo Titanium'dan navigasyonu çıkarttırlar. Neyseki SYNC 3 artık hepsinde standart, eksikliğinin hissedileceğini sanmıyorum.

    Ayrıca Mondeo içindeki piano black (parlak) kaplamalar (konsol ve kapılardaki) mat siyah olarak değiştirilecek. Tektonik gri de üretilmeyecek.

    Anahtarı ise makyajlı FUSION'un anahtarı gibi olacak.

     

    maxresdefault-11.jpg

     

    Carplay veya Android auto ile Google maps kullanmak çok keyifli. Sync 3 çok önemli bence de, bir de anahtarsiz giriş gelirse mondeoyu yenileme zamanı geldi diye düşünebilirim :aman:

  7. 8 saat önce, Barış Esen yazdı:

    Para biriktirmeye devam hayır korkum şu ÖTV denen şey yükselecek aracın fiyatı. 150 civarlarına gelecek ozaman benim kuga hayalim uçacak gidecek bari sınırlı sayıda 2016 getirilebilseydi zaten görünen o ki çok hızlı satılacak..? hep bir umut geldi gelecek geldi gelecek beklemeye devam ?

    Bugün itibarıyla kesinleşti yükseliş. 20-25bin civarı ötv artışı geliyor kugaya

  8. Şimdi, Yakup Çağatay yazdı:

    Bu ötv muhabbeti nereden çıktı anlamadım ortada fol yok yumurta yok ama herkesin bi fikri var :D 

     

    Ayrıca yıllardır 2.0'dan deliler gibi vergi alınıyor ama nedense gayri ihtiyarı bir haber yapılıyor o zaman milletin haberi oluyor. Demekki bu ülke sadece haber saatlerinde ilerliyor. Basını elinin altına al dilediğini yap.

    Olay gayri ihtiyari haberden çok daha fazlası.otv arttırma yetkisi aldı bakanlık ve başbakan da açıkladı zaten aynı motorlu araçlardan küçük olanla büyük olanın aynı ötv'ye tabi olması mantıklı değil diye.arkasi boş değil yani.

  9. 2 dakika önce, Murat Kavuk yazdı:

    Türkiyede ilk siparişler Kasımda, Aralık ayında müşterileri ile buluşacak. Ama ikinci parti için Şubat sonu teslim dendi (Aralık üretimler Türkiyeye gelmeyecekmiş). Dizel otomatikler muhtemelen ikinci partide gelecek (bu konuda çelişkili bilgiler okudum/duydum).

    1.5 ecoboost otomatik ile 1.5 dizel pws farkı c-max için 7000 lira civarı. Kugada da benzer olmalı diye düşünüyorum. Almanyada kuga için bu iki motorun manuel versiyonları arası fiyat farkı 1500 euro.

    1.5 dizel 120ps de Manuel vites var sadece diye biliyorum, yanlış mıyım?

  10. Arkadaşlar emeğinize sağlık. Hiç bir sitede bulamadığım birkaç bilgiyi burada buldum. Mondeo IV titanium kullanıcısı olarak kuga modeli valide için dikkatimi çekti. Ancak aracın makyajli kasasini beklemek mantıklı gibi. Mevcut kasa 1.5 Eb selective artı konfor paket için bayi 115.000tl peşin fiyat verdi. 2017 kuga tahminim Mart ayından önce gelmez.mevcut kasadaki Sync 2 çok başarısız bence. Sırf Sync 3 bile yeni kugayi bekleme sebebi benim için. Ama fiyat ne olur belli değil. Dizel 1.5 selective 130 altı mi olur üstü mu sizce? 130 altı ise beklemek mantıklı olabilir diye düşünüyorum. 

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.