Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Mesut Baykal

Üye
  • Toplam İleti

    8
  • Katılım

  • Son ziyaret

İletiler, Mesut Baykal tarafından oluşturuldu

  1. hocam nerden aldınız bu ürünü focus 3 ile uyumlu mu? biraz bakındım ama bulamadm böyle bişey hepsi kauçuk

    Kusura bakmayın biraz geç cevapladım

     

    Ben hepsiburada com dan aldım.oto ürünlerinden havuzlu paspas diye yazdığınızda çıkıyor.Fiyatı zannedersem 70-80 TL civarında gayet kullanışlı tavsiye ederim.Belki diğer sitelerde daha ucuzunu bulabilirsiniz.

  2. Valla ben aracı teslim aldığım gün paspasları değiştirdim.Havuzlu paspas aldım ortası halı istediğiniz zaman halıları söküp (yağışlı havalarda) kullanabilirsiniz.T olaavsiye ederim.Orjinal dedikleri paspasların Şöför tarafındaki paspas resmen kırpılmış.Yarım paspas pedalların altındaki halı boşta kalıyor ve zamanla aşınıp halıyı parçalıyabilir.İleride daha fazla zarara sebep olabilir.

  3. Bencede.... seçme hakkı tanımadılar veya opsiyon olarak koyabilirlerdi.Ancak X paket alırsanız yarı deri kombinasyonlu oluyormuş.X paketin fiyatıda 5.000 küsür Tl.Ben X paketin içindekilerin hepsini istemiyorum ama koltuk döşeme seçeneğini deri veya kombinasyon olarak sunsalardı ben tercih edebilirdim.Belki çoğu arkadaşımda X paketin tamamını almak yerine sadece bu seçenekleri alabilirlerdi.Bence tamamen ticari.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.