Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Aybars Altay

Üye
  • Toplam İleti

    324
  • Katılım

  • Son ziyaret

İletiler, Aybars Altay tarafından oluşturuldu

  1. 90 içinde ne var diye baksanız keşke sırf 5 kağıdı Sunroof ve şeker rengi, af buyrun câhiliz biz güvenlik anlayışımız kıt :) 2009'dan beri S60, 2012'den beri s40 kullanan birisi olarak. Siz de haklısınız.

     

    Titanium+Xenon+Tekno= 80 tl :yeah: 90 değil.

     

    Konuyu çarpıtmaya çalışarak 90bin nin içinde ne olduğunu siz karıştırmışsınız,benim bi alakam yok. Benim bahsettiğim sizin zihninzde ürettiğiniz bir bişinin güvenliğini xenon ve tekno paketle sağlamaya çalışması ütopik.Maddi boyuta hiç girmedim aracın fiyatıyla güvenlik unsurlarını birbirine bağlamadım çarpıtmaya gerek yok.Bu forumu kurmuş bir insana cahil olamaz kendinizine haksızlık etmeyin.Bu arada kullandığınız araçları söyleyerek bana destek çıkmış oldunuz.Volvo kullanarak güvenliğe önem verdiğiniz anlaşılıyor. Ama focusun xenonlu ve tekno paketli aracına güveniniz yokki güvenlik konusunda dünyaca ünlü bir markanın modelini kullanıyorsunuz.

  2.  

    Konu zaten buradan geldi; 

     
    Sana göre abartılmış ama eline kağıdı kalemi alınca abartılı olmadığını görmek zor değil diye açıklamaya çalıştım, nafile gelmiş olabilir yapacak bişey yok :)
    Ayrıca fan olmaya gerek yok, yeterli bir donanım düzeyi olan Titanium'a; güvenliğe önem veren bir kişi xenon ve tekno almış çok mu? Fan olmak bu ise öyle fanlar eksik olmasın hiç bir yerde :yeah: Üst limitleri tartışmak; zenginin malı züürt'e gidiyor benden bu kadar.. 

     

    Ne dersen de kağıt kalemide alsam tabletlede baksam ne şekil olursa olsun 90 bin çok. Okadar para verirken 2-3 kez düşünür insan.Ben kendi örneğimi veriyorum mondeo bakıyorduk o sınıfıta o paraya daha iyilerini görünce mondeodan uzaklaştık.Ford güzel marka ancak fiyatlandırma politikası yanlış. Güvenlik anlayışın xenon ve tekno paket olmamalı,keşke sadece bunlarla bitse :)  

  3. Ben şöyle söylüyim, 90'a çıkarsam v40'a da bakmam ki? 

     

    Napcaz   :) Kaldı ki bu iki aracı da aynı firma satıyor ülkemizde, segmentasyonu onlardan iyi kim yapacak, tabiki bunların farkındadır onlar ama ikisininde değeri belli R desing öyle diye bunu beleş verecek durumları yok.  Kaldı ki dediğim gibi bu iki araç ikiz sayılır abartmanın anlamı yok. Premium denince bu sınıfda Audi geliyor gerisi boş beleş benim gözümde, vw,opel veya ford onlardan fena c sınıfı üretmiyor.

    Ben Volvo alırım sen başka bişi alırısın konu ne alacağımız değil.Sende benle aynı fikirdesin 90bin çok para v40 veya başka preminum markaların düşük segmentleri Fordla malzeme,kalite,işçilik bakımından aynı olabilir hatta daha iyi olsun ama bizde algı farklı bmw mercedes volvo audi dedinmi milletin gözü kararıyor.Ne işçiliğine bakıyor ne malzemesine.Focus fanları o parayı verecektir tabi :)

  4.  
     

    Bu benzeri donanımda v40'ı size vereceklerse bu fiyata, alalım. Tutup da alakasız kıyaslama yapacaksak hiç konuşmayalım bir anlamı yok.

    Ayrıca v40 malzeme hariç bu Focus'a fark atacak yanı yok. İki aracı benzer zamanda denemek bunu söylemek için yeterli.

     

    Bugün 71.500 fiyat verdi Titanium Dizel'e bu donanımda V40'ı kaça bırakıyorlar :) Volvo, Ford'un ekmeğini yemeye devam ediyor bu modelde bunu da unutmayalım. 

     

    Bazı kişiler bizlerin yorumunu yanlı bulabiliyor, premiumların düşük sınıflarını araçlarını abartmamak lazım ciddi makina varsa ayrı! ;

     

     

     

     

    71,500 makul bir fiyat alınır.Ancak 90bin tlye çıkacak olursak işler değişir açıkçası hiçbir güç focus aldıramaz bana hele dizel otomatik V40 D2 R-Design varken :)

     

    V40 D2 R-Design Dizel 1560 cc 115 hp Powershift 92.200

  5. O yoldan 4-5 kere geçmişliğim var sürücü için çok güzel fakat yolcular için biraz ürkütücü olabiliyor o virajlarhele arabada aileden birileri varsa :).O yolda ortalama 86km yapmak bile çok büyük bir olay bence çünkü oyle virjlar varki hızınızı baya bir düşünürmenizi gerekiyor.Cem hocam tabiki 1.16d yi almıştır diye düşünüyorum 86kmlik hız ortalmasıyla :)

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.