Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Arda P.

Üye
  • Toplam İleti

    86
  • Katılım

  • Son ziyaret

İletiler, Arda P. tarafından oluşturuldu

  1. Aracım 2016 model 2021e kadar garantili Powershift.Yılda 10k km anca yapıyorum fakat kullandığım rota tamamen trafik ve uzun yolda yapıyorum.Diyeceğim o ki araç çok sıkıştırılmıyor fakat ciddi anlamda fazla yakıyor,garantiyi de şanzıman yüzünden yaptırdım.Sizce lpg taktırmalı mıyım? Şanzımanda sıkıntı olur mu? Garanti konusunda düşünceleriniz nedir?

    • Beğen 1
  2. Herkese iyi günler.23ünde Ankara!dan çıkıp Bodrum'a allahın izniyle gitmek istiyorum.İstediğim yol kötü olmasın, aşırı viraj(dağ yolu gibi,denizliden çıktıktan sonra var ama)olmasın ve yolların düzgün olduğu rotayı seçmek istiyorum.Navigasyon olarak sygic en güzel yolu gösteriyor gibi.Sizin tavsiyeleriniz nelerdir,yardımlarınızı bekliyorum.

  3. Herkese hayırlı günler abilerim,kardeşlerim.

    Öncelikle mevcut aracımı(15 focus hb otm benzinli trendx)aracımı satmayı düşünüyorum.Aracımda sürtmeden kaynaklı sol arka kapı ve sol arka çamurluğun fara kadar olan kısmı ve ön tampon boyalı.Tramde 890 lira gözüküyor, işlemler tur otoda yapıldı. 10***km de aracım.Piyasası kaçtır,ne kadar vermeliyim?

    Sattığımda ise max 80e kadar dizel,man/oto vites farketmez düşük kilometreli 2015 üstü,focusumu aratmayacak araç arıyorum.Dizel focusların 95liği hakkında yorumlarınızı bekliyorum.Herkese şimdiden teşekkürler

  4. Arkadaşlar selam,
     
    Benim aracın uzun yol 100-120 değerleri 7.0 lt gibi görünüyor.
     
    Ancak yakıt ibresi öyle bir düşüyorki sanki bir şey ibreyi itekliyor [emoji4] laaaan diyorum her seferinde [emoji4] 
     
    Yaz geldi, daha 7000km var yağ değişimine. Filtrelerin ne durumda bilmiyorum yeni aldım aracı. Yakıtı düşürmek için ne yapmak gerekir sevgili forumdaşlarım?
     
    NOT : Aracım 1.6 Ti - VCT Powershift 2016 HB

    Bende muzdaribim hocam. 80-100kmde ibre çeyreğe düşüyor, şehiriçi ne yaparsam yapayım benim güzergahımda 11in altına düşmüyor
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.