Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

selcuk siverekli

Üye
  • Toplam İleti

    40
  • Katılım

  • Son ziyaret

İletiler, selcuk siverekli tarafından oluşturuldu

  1. İşte bende bu janttan istiyorum inşallah lastiklerim eskiyince, Focus'a bu jant daha şık oluyor. C-Max e hiç yakışmıyor bu jant, C-max sahibi arkadaşlar aracınıza hiç yakışmayan bu jantları değiştirmek isterseniz yazın buradan :D :D :D

    lastiklerin eskimesine gerek olmadı benim için yeni lastik fiyatından biraz pahalıya mal oldu  jant ve lastikler,araştırınca denk geliyor toplam 1900'e maloldu inşallah sizede denk gelir değiştirirsiniz

  2. farklı konu açmak yerine burdan yazmak istedim arkadaşlar bluetoothla telefon kullnımında sorun yaşıyorum yardımcı olabilirmisiniz.bu güne kadar hiç bir sorun olmadan kullanmaktaydım fakat artık telefon çaldıgında arabanın ekranında kimin aradığı görünüyor ama ses arabadan cıkmıyor sadece telefondan geliyor ne yaptıysam olmadı.

  3. Adana otokoç servisi ilk defa karşılştıklarını söylediler ne derece doğru bilmyrm,tek bildğim şey biran önce başlıkları değitrmk istedğmdir:) başlıkları değiştirirkn nereleri söküyorlar bilgnz vardır? fazla kurcalanması taraftarı değilm kısa süreli ve masrafsızdr umarım.

    geçmiş olsun çok sorun olmaz merak etmeyin adanada oturuyosanız forumumuzda adana ford yetkili servis sahibi üyemiz var ona birde ona sorabilirsiniz mehmet kürşat ismiyle üye.
  4. benzin dizel kıyaslaması yapan arkadaşlara en azından focus3 kıyaslayanlara bende hem benzinl hem dizel focuz3 var.size şukadarını söyleyim dizel şehir içi (çogunlukla seri kullanım)6.4 lt.benzinli 9.5 lt (coğunlukla sakin kullanım)yakıyor.kullanım mesafeleri ve şartlar hemen hemen aynı.ben size şu kadarını söyleyim dizelin gözünü seveyim.dizel km ye 250 kuruşu gecmedi benzinli ise kmye 460 kuruşun altına inmedi.bence arada 8-9 binlira fark olmasına ragmen yılda 10 bin km den fazla yol yapılacaksa her türlü dizel derim.

    • Beğen 2
  5. üzülmeyin :) bu sorunla zaman zaman karşılaşıyoruz. Benim araçtada vardı. En yakın yetkili servise gidip ayarlatabilirsiniz.

    "Focus (C346) ) 4 (Sedan) ve 5 (Hatchback) araçlarda gövde paneli aralık/boşluk/çıkıntı problemleri hakkında" konu başlıklı bülten yayınlandı.

    hiç bana söylemiyosun kuzen forumdan takip ediyoz valla getirimde focuslarımı ayarlatayım ozaman:)
  6. bu hoparlör sorunu şans işi heralde bende burda yazılan sorunların nerdeyse hiçbiri yok cok yüksek seslerde şarkı dinlemiyorum ama hayko cepkin nilüfer aşk kitabı düeti cok seviyorum bu şarkıyı ses seviyesini en az 15 de dinliyorum hiç bir çızırtı falan duymuyorum cok net şekilde dinliyorum.

    yok benim araba kül kahve ama hb şeker kırmızıda var ayıptır söylemesi:)
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.