Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Abdullahcan Mara

Üye
  • Toplam İleti

    286
  • Katılım

  • Son ziyaret

İletiler, Abdullahcan Mara tarafından oluşturuldu

  1. Selam arkadaşlar VW için burasi açılmış buraya yazayım dedim. Bende 2014 1.6 power shift style var. Alalı 1 ay oldu yakıtı çok gibi geldi. Çok yakın bir akrabam 2012 Passat 2.0 tdci otomatik Blu motion aracını 75000 tl Ye bırakıyor. Focus u satıp bu Passat i almayi düşünüyorum çok kararsız kaldım. Fiyatı çok iyi geldi. Aynı araçlara baktım 80 - 85 bin arası gidiyor. Fikirlerinizi alabilirmiyim ?

    2012 model 2.0 Tdı hıghlıne passat var o fiyat biraz şaşırttı siz almıyacaksanız biz alırız abi  :kıhkıh: bizim passatı biz 97 ye aldık daha 40000 km deydi sen o fiyata bulduysan hmene al gerçekten focustan sonra insana ilaç gibi geliyor passata hele otobanda.

    • Beğen 1
  2. Bizim bilgi aldığımız yerde, ki babamın bir arkadaşı farklı sektörde aynı malzemeyi kullanmış bir süre onunla beraber gitmiştik, söylendiğine göre dıştan içeri girilmiyor ancak içten dışa kırılmasında bir sıkıntı olmuyormuş.

    Bizim arabada tüm camların sökülmesi gerektiği için ondan vazgeçip sadece koyu film yaptırdık.

    abi o zaman arabada sağlam bir levye veya sopa halk arasında haydar bulundurmak lazım . :kıhkıh:  :)

  3. aracımızın yaklaşık 2 hafta önce multimedya sistemini taktık fakat bu sefer vw orjinal olarak çıkarttığı rcd 510 takmak yerine biraz daha pahalısı olan necvox marka bir multimedya sistemini taktık navigasyonu olsun geri görüş kamerası tv vs herşey çok iyi derece herkeze tavsiye edilir.

    20141225_161009.jpg


    Kırılmaz cam filmlerinin kaza anında sorunlara yol açtığını duymuştum bilginize.

    Aracın İçerisinde Biri Kaldımı ........ İşi Yaş Camlar kırılmaz kötü gerçekten ama napalım en iyi çözüm bu.

  4. Geçmiş olsun.

    Kırılmaz cam filminin marka modeli hakkında detaylı bilgi alabilirsen sevinirim. Geçen hafta da benim babamın arabasının sağ arka camını kırmış hırsız, içindeki çantasını almış, çoğunlukla evrak ve 1-2 banka kartı dışında bir şey geçmediyse de eline uğraştırdı boşuna. 

    Bizim tutanağı tutmaya gelen polis bu aralar çok arttığını söylemiş bu tarz olayların...

    Bizimde Aynı Şirket Evraklarının Bulunduğu Bir Çantayı Ve Bir Özel Tesbihimizi Çalmışlar.Camın Marka Ve Modelini Yarın Size Detaylı Olarak Atıcağım.Zaten VW Yetkili Servsinde Takılan Bir Cam Yani Hepsi Aynıdır Yarın Öğrenip Detaylı olarak Atarım.

    • Beğen 1
  5. Daha Almamızın Üzerinden 2 Hafta Geçmemişken Aracımızın Multimedya Sistemi Camı kırılarak ve Kapı zorlanarak Çalınmış Vaziyette Bulduk .Polis Rapor Felan Tuttuktan sonra Altur Yetkili Servisine Aracı Teslim Ettik Araca Ayriyeten Alarm Ve Kırılmaz Cam Filmi Uygulanacak.Yarın Detaylı Fotoları Atıcam.Allah Kimsenin Başına Vermesin Önceden Tedbirimizi Alalım LÜTFEN !!!

    20141211_073933.jpg

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.