Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Senses Sirin

Üye
  • Toplam İleti

    9
  • Katılım

  • Son ziyaret

İletiler, Senses Sirin tarafından oluşturuldu

  1. 6 dakika önce, Ozan Kar yazdı:

    yapmak zorunda değilsiniz, xenon kullanma zorunluluğu yok.

    Aynısı olduğunu nereden çıkardınız? Mercek yok bi kere... keyfimizden karşı değiliz rahatsız ediyor. Yoksa ben dahil bir çok kişinin yaptığı gibi far alıp takarsanız yada fara OEM mercek taktırırsanız yardımcı olmaya çalışırız.

    benim derdim mercek degil ki neden orjinal farını bozdurayım aracın durduk yere  5 senedir dobloda kullandım xenon  kimseyide rahatsız etmedi ama bilinçli kullanıcı isen sıkıntı cıkmıyor. bu yüzden aparat arıyorum taktım  rahatsız ettigi için milleti söktüm. ama merceksizde gayet iyi bir şekilde yuvasına oturtabilirsem ve 2 KADEME AŞAGI ALDIGIMDA  YİNE KİMSEYİ RAHATSIZ ETMEDEN KULLANMAYI PLANLIYORUM OLMASSA MERCEGİ DÜŞÜNEBİLİRİM TAVSİYEN İÇİN TEŞEKKÜRLER.

  2. tesekkurler bılgılendırdıgın ıcın galıp bey, ozan bey  sen karsı olabilirsinde ülkemizde malesef her ekstraya fiyat biçildiginden dolayı  ve ayrıca biçilen fiyatlarda  piyasaya göre cok ucuk oldugundan dolayı  bu şekilde yapmak zorundayım. halbuki  senin o çakma dediklerinin aynısını pakete ek istediginde senin aracına  alıp koyuyolar  orjinal diye birşey yok sadece marka var ;) 

  3. merhaba arkadaslar 2015 trend x makyajlı kasa aracıma xenon baglattırdım ama ampul tutturma aparatı olmadıgı için silikonla tutturuldu. bu yüzden farlar cok fazla göz aldıgı için sokmek durumunda kaldım. uzun lafın kısası bu ampul tutturma aparatını nerden bulabilirim piyasada hep 2009 modellerin var makyajlı kasanın  aparatı cok farklı? 

  4. merhaba arkadaşlar  aracımı 2015 yılı sonunda  aldım 2016 trafiğe çıkışlı ilk defa ford sahibi oldum kafama takılan bazı konular var sizlerden fikir alışverişi yapayım dedim.

     1. sorum olarak  malum havalar buzlu  araç kayma eğilimleri gösteriyor fakat esp ısıgı bu durumlarda  diğer opel ve wolsvagen guruplarında olduğu gibi esp ısıgı yakmıyor bu normalmi?

    2. sorum ile araç daha 1300 km de ve agzos cıkısı karardı diğer benzinli araçların parıl parıl parlıyor benimki  dizel araç gibi egzos cıkısının içi karardı bu bir sorunmudur yoksa normalmidir ?

     

    bu konularla ilgili bilgisi olan arkadaşların bilgilerini paylaşmasını rica ederim.

     

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.