Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Erkan Aydın

Üye
  • Toplam İleti

    29
  • Katılım

  • Son ziyaret

İletiler, Erkan Aydın tarafından oluşturuldu

  1. Arkadaşlar bilginiz varmı bilmiyorum ama bugün şahsuvarlar a gittim ön tampon ızgarasını almak için ama cenmax ledli ızgaralardan yapmış dün bırakmışlar şahsuvarlar a ama fiyat 400 tl ama montaj KDV dahilmiş piyasada gören varsa fiyatını yazarsa çok iyi olur şimdiden teşekkür

  2. Arkadaslar f3 lerde kapı cıtalarına dikkat edelim arada fark var sanki kapı acık gibi aynı degil yani cizgi gibi durmuyorrr.Birde torpido ve sag ve sol direk plastiklerinin birleştiği yerde acıklık oluyor birde dikiz aynasının arkasındaki plastik titredigi için cama vuruyormuş ve cok ses cıkartıyormuş .serviste calışan bir arkadaşımdan duydum bu şikayetler cok fazlaymış sizde varmı bu şikayetler.bende sadece baktim cıtada farklılık var.

  3. Arkadaşlar yeni üyelerdenim siteyi yeni yeni kullanıyorum bi hatamız olursa uyarırsanız sevinirim.

    Benim araba titanyum ecoboost ama boş onun için katlanır ayna ve park asistanı taktırmak cok istiyorum.otokoç bulamadı park asistanlı araba yani ben yapa bilirmiyim acaba birde ne olur jant resimlerinizi bekliyorum fikiriniz cok onemli 18 inc jant normalmi yoksa abartılımı yorumlarınızı bekliyorum:?

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.