Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Reşat Özsüer

Üye
  • Toplam İleti

    80
  • Katılım

  • Son ziyaret

İletiler, Reşat Özsüer tarafından oluşturuldu

  1. 1 dakika önce, BulentGulsahin yazdı:

    Dizelmi mubarek %20 tasarruf saglasin aldanmayin boyle seylere. 

     

    Şahsen benim kafama yatan bir sistem Bülent bey.Lpg yerine onu taktırırdım.iade garantisi de var bayide.montajıda basit lpg gibi uğraşması yok.İncelemenizde fayda var bence fikir sahibi olmak açısından en azından.

  2. 8 saat önce, Mustafa D yazdı:

    İyi günler arkadaşlar 2. el 2012 Style Plus 1.6 TDCİ Focus'la aranıza katıldım. Arabayı aldıktan sonra 5000 km kadar yol yaptım, benim sorunum arabanın 180 km hızı geçmemesi. 160 km hıza kadar seri bir şekilde çıkıp sonrasında yavaşça 180 km hıza kadar zorla ulaşıp tıkanıyor sizce bunun üstesinden nasıl gelebilirim, bana satan adam 225 km hıza ulaştığını söylemişti çok can sıkıcı bir durum. Araba 60.000 km de.

     

    Mustafa bey 160 a kadarsıkıntısız çıkıyosanız sorun yok demektir.yol şartlarına göre 200 yapabilirsiniz benim deneyimim o yönde ama tavsiye etmem.aracın 160 a kadar hızlanması yeterince tatminkar zaten sonrası olmasada olur kanımca.

     

  3. 4 saat önce, Ramazan V. said:

    Haftasonu aracı iç dış yıkama yapmışlardı 3m bayisinde. Dönüşte ben aracı aldım hız sabitleyiciyi açamadım bi türlü. Buton hiç tepki vermiyor. Hemen yanındaki hız limitleyici kusursuz çalışıyor ama. Temizlerken butona bişeymi oldu anlamadım. Var mı başına daha önce böyle bişey gelen arkadaşlar. Bize servis yolları gözüktü sanırım da kolay çözülen bişeymi bilgi almak için soruyorum.

    bende de aynı sorun oldu.Sonra kendiliğinden düzeldi.Bi kaç gün bekleyin isterseniz bir yere sıvı kaçmıştır.

    Kuruyunca düzelecektir.

    • Beğen 1
  4. 1 dakika önce, Adem Kazıl said:

    3+1 yıl garanti ile satın almıştım  o zamana kadar focus 4 çıkar benim garantide bitmek üzere olur allah kısmet ederse durumlar müsait olursa f3 gider f4 gelir bizim garantide böylelikle hiç bitmez:) buralarda güvenebileceğim usta yok.

     

    bende 3+1 şeklinde garanti kullandım.Bittiği ay sanayide işlem yaptım :) usta konusunda şanslıyım çünkü ustamız yetkili servisin eski ustası Adem Bey.

    Seneye hazirana umarım f4 gelirde bende değiştiririm.Bu konuda bende beklemedeyim.

     

    • Beğen 1
  5. 33 dakika önce, Adem Kazıl said:

    bugün bakım günümüz araç 29.500 km de 30.000 km bakımı için servise bıraktım 9 dk makinaya bağlanarak motorun temizlenmeside dahil life kart indirimli 650 tl ödicem, ön balatalar zayıf değiştirilse iyi olur dediler sadece ön balata için 270 tl fiyat çıktı kalsın dedim mantıklı fiyat söyleselerdi değişdirirdim Er-ol otodan alır kendim ustaya işçilik veririm.

    bu motor temizleme sadece 120 tl onuda belirteyim.

     

    hayırlı olsun Adem Bey;

     

    Karbon temizleme ile beraber 3 ay önce arabanın yağ bakımını sanayide bende 280 TL ye yaptırdım.Ustanıza güveniyorsanız garantiden sonra pekte servise uğramaya gerek yok bence.

     

    • Beğen 1
  6. On ‎11‎.‎03‎.‎2016 at 13:50, Halil Yıldız said:

    Firmaların para kazanma stratejileri gereği yaptıkları bir soygun taktiğidir diye düşünüyorum. bende de üst kenarlarda ayrılmalar baş gösterdi, bir milyoncudan  iki tüpün karıştırıldığı yapıştırıcıdan aldım, ince tabaka şeklinde uyguladım, çok sağlam ve güzel oldu. bugün bir foto atayım da uygulamak isteyen arkadaşlar fikir edinsin.

    aynı sorun bende de var.Halil Bey bizimle paylaşırsa sevniriz.

  7. On ‎23‎.‎03‎.‎2016 at 09:13, Murat Kavuk said:

     

    O zaman çalışmıyor :) Şu da var tabi. Gösterge kendini biliyor, ve montajlandığı araca göre ne göstereceğine karar veriyor. Benzinli gösterge, aracın dizel olduğunu görünce çalışmamayı tercih ediyor olabilir.

     

    Ebay da 50$ a benzinli aracın ekranı varda oluyorsa sipariş verecektim bende ondan sordum.

    Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar....

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.