Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Yahya Akman

Üye
  • Toplam İleti

    3.155
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Kazandığı Gün

    8

İletiler, Yahya Akman tarafından oluşturuldu

  1. 7 saat önce, Anıl Atakan Atmaca yazdı:

    Ankara'da yaşıyorum adam gibi bir tane ford ile ilgilenen bir usta bulamadım. Yetkili servise check up yaptırmak için götüreceğim. Tahmini ne kadar bir fiyatı olur sizce ?

    --0 dakika sonra eklendi--

    2 ya da 3 yıl önce değişti komple. Ama bazen araç vitesteyken , ben de ayağımı debriyajdan kaldırırken tak diye ses geliyor. Fakat sürekli olan bir durum değil . Normal mi bu ?

    Ostimde Tuncay usta var Öner ford. Gidenlerin hepsi cok memnundur. İsinin ehli oldugu soylenir. Kendisi ile bi gorusun isterseniz. 

    Not: Tuncay ustayi tanimam etmem. Hicbir bagim yoktur. 

  2. Dün kışlıkları taktırıken PTC nin şasesinide bağladım. Solda davlumbaz içinde, bugünde deneme fırsatım oldu. Herhangi bir ölçüm aleti kullanmadım. Araba ilk çalıştırmada klimayı açtım 1 buçuk dakika sonra sıcak hava vermeye başladı. Belki motor hızlı ısınmış olabilir diyebilirsiniz. İlerleyen günlerde kesinleşir. Artık bekleyip göreciz gerçekten çalıştımı yoksa boşluklarımı doldurdu pardon banamı öyle geldi [emoji3]

    Bence boşlukları doldurmuş. Keske yuvaya takmadan deneseydin abi ptc yi. Yuvadaki boslugu ozaman doldurmak daha mantikliydi. ?
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.