Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Mustafa ÖZCAN

Üye
  • Toplam İleti

    7
  • Katılım

  • Son ziyaret

İletiler, Mustafa ÖZCAN tarafından oluşturuldu

  1. gerçekten bu tür işleme gerek yok sadece çift duylu orjinal turuncu ampul alın elektirikçiye gidin 10-15 liraya takıyorlar. ben 20 lira verdim oda ilimde bu işten anlayan az kişi olmasından dolayı..

    Ogun abey taktırdık geçte olsa :)

    13.jpg

    gerçekten bu tür işleme gerek yok sadece çift duylu orjinal turuncu ampul alın elektirikçiye gidin 10-15 liraya takıyorlar. ben 20 lira verdim oda ilimde bu işten anlayan az kişi olmasından dolayı..

    Ogun abey taktırdık geçte olsa :D

    13.jpg

    çok güzel olmuş.Güle güle Kullanın.Bu arkdaşın dediği sistemi alsakda 30 TL ye mal olmayacak mı.Nerden baksam amerikan park ampulleri 10 TL bide işçilk 20 TL.Yine geldi 30 TL ye.Direk Bu linktekini alıp bağlamak daha mantıklı değil mi.?Ayrıca birşey daha sormak istiyorum.Bu işlemi yapınca içerde arıza ışığı anıyor mu?

  2. her yere cekilebilir tabiki ihtiyaca göre konumlandirmak en iyisi;) ben kablolari kemeskten korktum o yüzden orjinal parcayi aldim. ilk önce orta konsoldaki bos dugme yerine koyacaktim ama guzel görunmeyecegini dusundum bir de olurda deldigim yer berbat olur diye torpidoya yerlestirdim. orda görünmüyor nasil olsa. bu arada 3,5 mm lik kablo torpido kapagini kapatinca aradan rahatlikla geciyor. telefondan hem navigasyonu heemde muzigin sesini arabadan aliyorum.

    rica ederim:)

    Orjinal parçanın siparişini nereden verebiliriz.Yaptığınız çalışmlaraı çok beğendim.Emeğinize sağlık.Ayrıca paylaşım için çok teşekkürler.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.