Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Alper Arda Yazar

Üye
  • Toplam İleti

    190
  • Katılım

  • Son ziyaret

İletiler, Alper Arda Yazar tarafından oluşturuldu

  1. bilgilendirmeniz için teşekkür ederim. bazı yerlerde  örneğin youtube da izlediğin bir video tam ekran yapılamıyormuş gibi bir kaç yorum okudum bu durum sizde nasıl. bugün fırsat bulabilirsem yeniden teknosa ya gidip bu durumu inceliyor olacağım.

    O olay yapılan bir güncellemeyle giderildi.Her türlü video tam ekran izlenebiliyor.Güncelleme ise çok kolay.TV'yi internete bağlayınca otomatik olarak uyarı verip güncellemeyi yapıyor.

  2. bende bugün teknosada 42LM670S modelini inceledim kafama yattı gibi 1999 TL ücreti var. bu modeli kullanan var mı ya da bu paraya başka tv mi almalıyım hatta samsung yine 1999 TL fiyatı olan 40ES6710 modelide aklımda vardı siz olsanız hangisini tercih ederdiniz. teşekkürler

    Ben 42LM670S değil ama 42LM660S'i kullanıyorum.Sanırım benzer özellikteler bu yüzden birkaç yorum yapayım.Televizyonun memnun olmadığım yönü çok az.Genel olarak çok memnunum.3D özelliği,internet özeliği ve görüntü kalitesi bakımından oldukça başarılı.SD yayınlarda dahi HD'ye yakın bir görüntü kalitesi var.İnternete gayet tatminkâr bir hızla girebiliyor.İnternetten gayet rahat video,film izlenebiliyor.

     

    Memnun olmadığım iki şey var.İlki;2D to 3D özelliği.Yani 2D görüntüyü 3D'ye çevirme.Neredeyse arada hiçbir fark olmuyor.Gereksiz bir özellik.Ancak TV'nin içindeki 3D filmler çok başarılı.TV'nin içerisinde yaklaşık 35-40 tane 3D film var.Daha fazla isterseniz kendiniz internetten indirip TV'ye atarak izleyebilirsiniz.İkincisi ise;internetten herhangi bir şey indirilememesi.

    • Beğen 1
  3. araçta extra yok ama bu linkte 2004 lerde 115 ps olanda gördüm aracın eski sahibide bu 100 lük degik 115 deyince ikilemde kaldım ruhsatta da öyle yazınca adam sıfır aldı sonuçta istege göre getirmiş olsa ruhsatta niye öyle yazılmış olsun  ??

    Ben hiç 115 PS 1.6 Zetec duymadım,görmedim.Benim bildiğim bütün 1.6'lar 100 PS oluyor.Eğer eski sahibi aracın yazılımıyla vs. oynayıp yükseltmediyse 100 PS'dir.Ama en kesin çözüm aracı dyno'ya çıkarıp bakmak.

    • Beğen 1
  4. @çağlar çetinkaya

    Emin misiniz?

    Yokuşlarda TCS'yi kapatmak faydalıdır.Çünkü araç patinaj çekecek ve buzun veya karın altında kuru bir zemine ulaşacak.Böylece yokuş çıkılabilir.Tam tersi TCS'yi açarsanız motordan gelen gücü aracı patinaja düşürmemek amacıyla azaltacağı için motor stop edebilir.

  5. hocam vitesi 1 e debriyaja basmadan mı takacağız anlamadım ? öyle vites geçer mi ki ?

    Engin Bey şöyle demeye çalışmış:1-Rampada durdunuz.Vites boşta, aynı zamanda doğal olarak geri kaçmasın diye frene de basıyorsunuz tabii ki.

    2-Daha sonra debriyaja basıp vitesi 1'e alıyorsunuz.

    3-Ve sonra ayağınızı frenden çektiğinizde aracın yaklaşık 2-3 saniye boyunca geri kaymadığını göreceksiniz.

    Bunları yaparken 3.adım dışında frenden ayağınızı çekmiyorsunuz.

    • Beğen 2
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.