Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Ford Focus 1.5 Tdci Powershift Test 120 Ps (2015) İnceleme


Yakup Ç. A.

Önerilen Mesajlar

güzelll ... kullananlar (...ki söz konusu kişiler kuZu'nun iyisi ile telmaşa olanını ayırabilecek kapasitede) beğendiğine göre bu defa oldu  :)

...güzelll, güzelll 

 

Unutmadan .... 23 ve 24 Mayıs'ta (bu hafta sonu) tüm ülke genelinde Ford bayilerine gidip 1,5tDCI PS'i test edebilirsiniz ... aklınızda / ajandanızda bir not olarak bulunsun. 


Direksiyon arkası plastik kulakçıklar aluminyum olsa daha iyi olurmuş.
 

 

ben pek beceremedim o kulakçıkları, yalan yok ... kulakçık olayı hiç bir arabada rahat etmemi sağlamıyor. Fazla eski kafayım, atarım D'ye giderim ... çekmem kulağını, gıdısını  :)  


aracı deneyen Engin abi ve Cenk abini yorumları

 

...bu sabah arabayı kullandırdığın Makbule'de beğenmiş şanzımanı ...ki kendisi azılı bir manuel severdir ... -yağ gibi gidiyor namussuz, geçiş falan hissedilmiyor, yığılma yapmıyor- diye anlatıp duruyordu tükkanda  :)

 

...arabayı sen getirdin ya, kuZu'yu Ford'dan aldın ona kıYak çekiyorsun sanmış, anahtarları ona verince şaşırmış ... arada bunu da itiraf etti  :)  

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

...arabayı sen getirdin ya, kuZu'yu Ford'dan aldın ona kıYak çekiyorsun sanmış, anahtarları ona verince şaşırmış ... arada bunu da itiraf etti    

 

Hiç birinin haberi yoktu zaten :D Bu bizim mi dediler, isterseniz geri alayım bana uyar dedim ama nafile vermediler anahtarı :zha:

 

Kulakçıklar güzel bence çünkü işe yarar şekilde olmuş :)  Videolu olarak göstereceğim :kıhkıh:

 

Oturdum pc başına bakalım ne zaman bitecek :( 

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Kulakçıklar güzel bence çünkü işe yarar şekilde olmuş

 

...kulakçıklara kabaht bulmuyorum zaten ... dedim ya ... ben onları kullanmayı beceremiyorum ... ya da nasıl desem? tembelim yahu ... tamam itiraf ediyorum, üşeniyorum işte. Kafamın gerisinde - madem elle vites değiştirecektin, o zaman neden PS'e biniyorsun?- diyen bir ses var sanki.  :)

...kulakçığa atar yapmamın temel nedeni o kadar basit.  

  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

...kulakçıklara kabaht bulmuyorum zaten ... dedim ya ... ben onları kullanmayı beceremiyorum ... ya da nasıl desem? tembelim yahu ... tamam itiraf ediyorum, üşeniyorum işte. Kafamın gerisinde - madem elle vites değiştirecektin, o zaman neden PS'e biniyorsun?- diyen bir ses var sanki. :)

...kulakçığa atar yapmamın temel nedeni o kadar basit.

Bende kulakçığa çok alışkın değilim, unutuyorum zaten atmayı bağırıyor gariban da. Malzemeleri ucuz olmuş, alüminyum isterik.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

bekliyos walla  ... sen yayınla Youtube link'ini Pazarlama ile paylaşacağım ... siz uyuyun, bakın el neler yaptı iki dakikada diye de hava atacağım   :)

 

Video çok büyük bir saatte %40'ı oluşturmuş. Yüklenmesi burada çok hızlı oluyor internetimiz çok iyi fakat YT'un işlemesi yine uzun sürer temiz 2 saati var daha.

Sabah sabah seda sayan ile izleyebilir herkeş.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Selamlar, Ben aranıza yeni katıldım. Nisan ayında Vezneye 2.000 TL bıraktım. Şeker kırmızı Style aldım 5 k . Şimdi haziran başını bekliyorum. Ama anladığım kadarı ile iyi iş yapmışım.

 

Hoş geldiniz, hayırlı olsun.

 

Lütfen kurallarımıza uygun şekilde üyeliğinizi tamamlayınız. Bknz özel mesajlar.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Emeğine sağlık Yakup, teşekkür ederiz.

 

Benim aracın yakıt tüketiminden sonra (Benzin:9.3) dizel çok mantıklı gelmeye başladı (Yılda 13.000 km yapan biri olarak çokta önemsemiyordum yakıt durumunu). Test eden arkadaşların yorumlarına göre piyasada iddialı bir yeri olacak. Dizel otomatik ve park asistanı olması çok iyi. Benzinli PS modellerinde yok maalesef. Görünüş itibari ile (bana göre) güzel bir araç. Ülkeye hayırlı olsun diyelim.

Soner Erik tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Eline sağlık.Dün bende test ettim dayanamayıp :) Arabayı dsg ile kıyaslarsam uzun süre ww cc kullandım ikisi arasındaki sarsıntısızlığı ve vites geçiş hızını ben hesaplayamadım.Yani hissedilecek düzeyde değil.Kulakçıklar için iyileştirme gelirse hız konusunda manuelin papucu dama atılır atılmalı :D

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Kimse yazmamış galiba. 205 yanak 16 jant,  bu motora çok yetersiz kalmış. 

 

225 45 17 standart olmalıydı. Hadi 45 yanaktan korktunuz 215 50 17 standart olmalıydı.  O zaman daha keyifli olurdu

Hatta bence yolu düzgün olanlar için 235 40 18e kadar gideri var derim. 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.