Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

  • 0

Makyajlı Focus Boyadaki Pütürler


Sedat Oral

Soru

Önerilen Mesajlar

  • 0

iyi günler arkadaşlar geçen ay aldığım focusun sol kapısında küçük pütürler olduğunu fark ettim bu durumla ilgili ne yapılabilir?

 

http://i.hizliresim.com/7VZLQm.jpg

 

http://i.hizliresim.com/O3Olz0.jpg

Aynı sorun bnm 2012 c max aracımda da var hatta boyandığından şüphelenerek exp ile yaptırdım.en sonunda ford servisinden servis tecrübelerimi bana sorduklarınsa konuyu ford servisine yazdım. yetkili servisi yönlenidirildim ve üretsiz boya koruma verildi. Ford bu konuda çok duyarsız değil. ilgileneceklerdir.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

ilk önce üzücü ve can sıkıcı bir durum olduğunu belirteyim.benim de sağ ön direk iç kısmında bir boya akması vardı fabrikasyon olarak.Servise gittim ve ufak bir zımpara ile hallettiler.Fakat daha sonra aynı serviste boya kontrolü yaptırdım acaba nakliye sırasında bir sıkıntı oldu da boya mı oldu araç diye şükür ki öyle bir durum yokmuş.Siz de boya kalınlık kontrolü yaptırabilirsiniz aynı servisinize içiniz rahat eder.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Servis zımpara ve pastayla pürüzü alırız dedi ama alttan farklı renk cikma ihtimali varmış o yüzden şimdilik vazgeçtik. Böyle kalsın

Ihtimal degil direk cikar. Yeniden boyanmadan duzelmez. Mikron degerlerinde sorun yoksa. Bence boyatmayin. Servisten onayli belge alin uretim hatasi oldugu seklinde. Satarken belgelemis olursunuz.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Volvo Premium S 80' i satmaya çalıştık dün adam boyayı ölçen bir aletle çıka geldi bilmediğimiz iki yerde boya çıkardı bize. Meğersem araba gemi ile gelirken zarar görmüş serviste satılmadan önce iki yerde işlem görmüş kaportada ve o şekilde arkadaş almış. Tabi ki böyle bir şey söylenmemiş kendisine. Şimdi satarken karşımıza çıktı. Gelen alıcı Ankaradan geldi eskiden Volvo' da teknisyenmiş o söyledi bize bu hikayeyi. Sizin arabada da böyle bir işlem görmüş olabilir.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.