Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

  • 0

Makyajlı Focus Boyadaki Pütürler


Sedat Oral

Soru

Önerilen Mesajlar

  • 0

Bariz hatalı, servis düzeltelim der ama boyamak isteyebilirler. Almadan önce kontrol etseydiniz keşke, tüh. Çok ufaksa da boşver gitsin.

Pek farkedilecek yerde değil sol alt köşe bakalım boyasız giderebildiklerini gidersinler o zaman

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Kardeş alırken nasıl farkedemedin şaşırdım arabayı yıkamadanmı verdiler.o boya potürleri uzaktan bile belli olur.Ben bu servislerden bayağı gıcıklanmaya başladım.böyle araba teslim edilmezki.O izlerinde düzeleceğini düşünüyorum kafanıza benim gibi fazla takmayın .geçmiş olsun.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

aracı aldığım gün görsem almaktan vazgeçmezdim ama hoş olmayan kontrol formunu dolduran kişinin bilgilendirme yapmaması

 

Tıpkı sizin gibi onlarında fark etmemesi garip değil sanırım, sonuçta onlar da birer çalışan kendi malını vermiyor :) Siz kontrol ettim diye onaylıyorsunuz hata herkeşde.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Acaba kalıntı mı var diyerek resimlere baktım hüsran oldu. Ciddi ciddi hatalı boyama var. Keşke teslim almasaydınız diyeceğim fakat abilerin dediği gibi keşkelerle yaşanmıyor.

Pasta çıkıntıları azda olsa alır ama yinede belli olacaktır, umarım yanlış düşünüyorumdur.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

boyasız giderebildiklerini gidersinler o zaman

 

yok ... moral bozmak gibi olmasın ama o iş boyasız hallolmaz.

 

...daha doğrusu şöyle olur.

 

Bu araç benim olsa (iyi günlerde kullanın bu arada...) önce gider servis'te boya hatası şikayeti ile iş emri açtırırdım. Sonra resimler çekilir, sorun tespit edilir vs. Siz teslim tutanağına imza atmış olsanız da boyanın altında çapak kalmış veya robot kola pislik gelmiş vs.vs. sorun boyanın altında, yani fabrikasyon. Dolayısı ile araç tesliminde attığınız imza havada kalır, kadük olur.

 

... Servis'e güler yüzle yaklaşın, elemanlara gider yapmayın. "çocuklar teslimatta görmedik ama bakın şurada bir sorun var, halledelim bir zahmet" deyin.  Onlar size boyama önerisi ile gelecektir. Boyatmayın, sonuçta ikinci el de değer kaybı yaşarsınız (fabrikasyon sorun giderilmiş olsa dahi) onun yerine ek güvence + bedava bakım alın ve bırakın kapının altı öyle kalsın. (bkn.nazar boncuğu) 

 

... Ya da gene gidin gösterin ve bedelsiz olarak onarım yapılsın (boya'ya) size de değer kaybı karşılığı atıyorum 500TL falan versinler.

 

Seçim sizin tabi. 

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Çok talihsiz bi durum olmuş, siz de o anın heyecanından büyük ihtimal gözden kaçırmışsınız.Pütürler haricinde boyada dalga şeklinde lekeler de görüyorum. (belki de kir lekesi de olabilir bunlar)

Bayi de belli ki aracın bu kısmındaki kusuru size söylemediyse (çünkü araç tırdan inerken etrafında 4 dönüp inceliyolar, görmemeleri imkansız) ben bu işte resmen kasıt ararım.

Para öyle kolay kazanılmıyo, bir araba alınacak diye bi kamyon para dökülüyo neden bu kadar kolay harcansın ki? Neden bu kadar para verildikten sonra ayıplı/kusurlu mal alınsın ki?

Siz yine de olaya iyi niyetli olarak yaklaşarak hakkınızı incitmeden arayın, yok zor ederlerse yasal haklarınızı devreye sokun derim.

 

Forumdan başka bir arkadaşın aracında da yanlış hatırlamıyosam verniğin altında siyah boya sprey lekeri vardı ama  sonradan o nasıl bir yol izledi bilemiyorum.

 

Söylediklerimi lütfen yanlış anlamayın, laflarım üzülesiniz diye değil, bilakis mağdur olduğunuzu düşündüğümden dolayı, kendim üzüldüğümdendir. 

Serkan Sümer tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Merhaba bence servis kesin çözüm üretmeli.. Bizim otomobilinde o direksyonun sol alt köşesindeki kapaklı eşya gözü, kendi kendine açılıyordu, tesliminden 2 hafta sonra gittim hemen değiştirdiler.. Kayıtsız kalacaklarını sanmam.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.