Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

  • 0

Direksiyon Kutusu Arızalandı Yardım Lütfen..


Hasan Meral

Soru

bugün focus 2011 ecoboost 1.6 182ps 48500 km de aracımın direksiyon kutusu sevfis tarafından arızalı olarak tespit edildi.sabah ses ile kendini gösteren arıza öğlen evimin önünde araacımı parkettiten sonra kırmızı ışık uyarısı ile direksiyon arızası belirdi ,antalya otokoç servisine götürdüğüm aracımda direksiyon kutusu arızası dendi ve fiyat 3900 tl ne yapmalıyım sizce.fiyat çok kabarık,bu km de aracın direksiyon kutusu arızası normal mi,bana komik geldi.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Önerilen Mesajlar

  • 0

oOoOoOo ... geçmiş olsun.

yandan yiyince ... tabi, olur o zaman.

Bir şey diyeceğim akslalesi veya sol aks ne durumda? darbe dış kısımda kalmış, porya sağlamdır ama aks'ın kafasında sorun var mı acaba?

Yok oralar sağlammış abi sıkıntı kutu sadede teker Dışa dönüktü yoksa kaput far ne varsa elimize verecekti ihtiyar Reno 19 la avm otoparkında 70-80 le geziyor daldı bize

1e68cf06b53d97641e9ebc12767a3b58.jpg

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Kaan abi Bendeki mesele bu lastik darbeyi yiyince kutu cort etti

a9ff4a52d29e77cd0bc52fb14e642ef2.jpg

abi geçmiş olsun... bende buradan durup durup sallıyorum ama haberim yoktu bu olaydan. geçmiş olsun, yemin ederim jantların nazarı bu.

 

allah beterinden saklasın diyorum serdar hocam.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

abi geçmiş olsun... bende buradan durup durup sallıyorum ama haberim yoktu bu olaydan. geçmiş olsun, yemin ederim jantların nazarı bu.

allah beterinden saklasın diyorum serdar hocam.

Bunada şükür ediyoruz Buda geçer

  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Merhabalar. İlk yorumum olmasına rağmen yaklaşık iki yıldır forumu takip ediyorum.

 

Araç 2012 trend 40000 lerde. Direksiyonu çevirirken direksiyon simidinin olduğu bölgeden gelen tıkırtılar, soğuk asfalt ve hafif bozuk yollarda özellikle sol önden gelen lakırtı lukurtular ve son zamanlarda da aracın yol durumuna göre sağa sola çekmesi şikayetleriyle Bursa Şentürkler Yetkili Ford Servine gittiğimde iki sefer servis uzmanı ile test sürüşü yapılıp '' normal '' denmesi üzerine tartışmışlığımız olmuştu.

 

45 bin bakımı için bu sefer Arkas'a gittim ve yine aynı şikayetleri umutsuzca belirttim. Aracı bıraktıktan iki saat kadar sonra gelen telefon '' direksiyon kutunuzu onay alındığında garanti kapsamında değiştireceğiz, aracınızı onaylanıp parça gelene kadar kullanabilirsiniz ''. Ve dün değişim işlemi yapıldı aracımdan şuanda en ufak bir ses işitemiyorum :) 

 

İkiside yetkili servis olmasına rağmen neden böyle durumlar oluşuyor olabilir ? Arkas'a sizlerinde şahitliğinizde birkez daha teşekkür ediyorum. İletişimleri güler yüzlü, işlerinde özenliler. Bursa ve civarında olanlara tüm samimiyetimle öneririm. Şentürkler'i daha fazla kötülemek istemiyorum ama 2 yıl içerisinde birçok olumsuzluk, hatta abartmadan açıkça söyleyecek olursam terbiyesizlikler dahi yaşamıştık. 

  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.