Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Htc Desire Eye


H. Cenk

Önerilen Mesajlar

HTc orta seviye telefonlara ağırlık vereceğini duyurmuştu. Benim kullandığım Desire 816ya orta seviyenin flagshipi falan gibi isimler vermişlerdi. Şimdi HTC desire eye çıkardılar ülkede satışta. Okuduğum bir yabancı değerlendirme yazısında "undercover flagship" diyor. Yani kılık değiştirmiş amiral gemisi.  TR de 1899 TLden satışa çıkmış. Şu an yenisi beklenen One M8 ile aynı fiyat. 

 

Telefonun en enteresan özelliği ön ve arka kameraları aynı. Full HD kayıt yapabilen 13 MP çift LEd flaşlı oto zoomlu kamera önde ve arkada. Bu haliyle selfie ciler düşünülmüş. 

5.2 " full HD ekran, snapdragon 801 işlemci , adreno 330 GPU , 2 GB RAM , 16 GB bellek ve artırılabilir micro SD yuvası ile bu nasıl orta seviye dedirtiyor. 

Sanırım tek kötü tarafı çıkarılamayan 2400 mAh batarya. Benim 816da bile 2600 var. . 

 

http://www.htc.com/tr/smartphones/htc-desire-eye/

 

htc-desire-eye-global-sketchfab-white.pn

 

Beni bir kaşıntı tutmadı desem yalan olur :) 

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Iphone 4 almadan üstün körü cihazları inceledim. Donanım olarak hep daha üstünler, birbirlerine çok uzak olmamak kaydıyla özellikleri benzer.

Eskilerden kalan bilgilerimle android işletim sistemini en iyi süren donanımı HTC nin ürettiğini biliyorum. Fakat herhangi bir problemde servis süreçlerinde problem olabiliyor sanırım.

 

Birçok konuda ihtiyacımı karşılayabilecek bu tip telefonları içerisinde koşan garbage collector'ı olan OS yüzünden kullanmıyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Yüzüne kol mesafesinden flaş açacak insanları düşünmüş yani HTC, bu geçici moda için gereksiz bir kamera hamlesi gibi geldi ayrıca güzel de gözükmüyor, alında 3. göz gibi.

Garip özellikli telefonları incelemeden birşey demek yanlış olur. HTC iyidir ama kötü birşey üretmez, lg G3 gibi :kıhkıh: ekran koyup yürütememek :P

 

Not: Sitesinde ''Çıkarılabilir ve yeniden şarj edilebilir Li-polimer pil'' demiş.

3820db41ecf3e36581b33051f4ff53b1.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.