Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

  • 0

Enteresan Ne Oldugu Nereden Kaynaklandıgı Çözülemeyen Ses


Serkan Özkan

Soru

Arkadaşlar aracım 2013 Focus 3 1.6 tdci Style daha 11157 km de... Yaklaşık 1-2 aydır benimde aracımda motorda çok tuhaf bir ses çıkıyor ama bu ses  motor baya ısınınca şehir içinde veya şehir dışında yaklaşık 30-40 km yapınca aracı durdurduğmda dinlediğimde çok ince bir tiz ses geliyor sürekli,  kesik kesik değil sürekli geliyor...Araç ısınınca yapıyor.. Aracı stop edip 10-15 dakika bekleyince ve tekrar çalıştırınca ses gidiyor....Aracı servise götürdüm test sürüşünde de bu sesi yaptı usta bir türlü çözemedi sonra aracı hiç stop etmeden lifte kaldırıp altından sesi dinledik krank mili triger setinden geldiğini söyledi garantiden  triger setini değiştireceğim yarın sizce sorun ne olabilir? bu konuda ne yapabilirim ya da neye dikkat  etmeliyim...canım çok sıkıldı aracı alalı daha 1 sene oldu 11157 km deki aracın triger seti değişiyor :( Aracı bu sesi yaparken videoya çektim video linki aşağıdadır...Değerli fikirlerinizi bekliyorum teşekkürler..

 

 

 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bu soruda 5 cevap bulunuyor

Önerilen Mesajlar

  • 0

zararı hakkında herhangi bir şey söylemedi ancak yinede uyuz edici bir ses ne olur ne olmaz uzun vadede belki sıkıntı yaratabilir diye götürdüm servise ancak bi türlü tam olarak nerden geldiğini tespit edemedik. En son aracı lifte kaldırıp baktık krank mili ve triger setinden geldiğini fark ettik...Bilmiyorum inşallah öyledir...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.