Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

U18 Avrupa Gençler Basketbol Şampiyonası - Süper


Mehmet Demir

Önerilen Mesajlar

az önce maçtan geldim arkadaşlar. dün yarı final maçının özetini seyretmiştim(hırvatistan ile), bugün bilader, arkadaş ve 2 oğlumuzla final maçına gittik ve şampiyon olduk :D

turnuva konya daydı. konyanın bir ucundan diğer ucunun 50 km olduğu söylenir.. kapalı salona(aynı zamanda kongre merkezi) gitmek sanırım 25 km vardı.

uzun zamandır o taraflara gitmediğimden salonu yeni gördüm. önce dış mimarisine hayran kaldım, sonra içine. büyükşehir belediye yaptırmış. bu ülkeye bu tesisi kazandırmışlar, bravo doğrusu. salona tümleşik 3-5 sıra trübünlü birde 2. bir sahası var, orada da 3.-4. lük maçı yapılıyordu. fransa ve rusya idi sanırım. üst trübünlerin altındaki camlı bölgeden seyredilebiliyordu. otoparkına ise diyecek yok.. 8-10 bin kişilik olduğu söylenen salonun, en az 2-3 bin arabalıkta park yeri var. sonraları oralara çok katlı otopark yapıp araziyi başka türlü değerlendireceklerdir. linkini bulayım ve ekleyim..

 

haber olduğu zaman şu sayfa yapılmış: http://www.konya.bel.tr/haberayrinti.php?haberID=3729

 

maç ilk 3 dk çekişmeli geçti hatta tırstım, şu sırpları yenemiyecek miyiz diye, çünkü büyüklerde hep hayal kırıklığı. sonra bizim çocuklar bir açıldı, fark 16 sayı, 2. çeyrekte 8 e indi, 3. çeyrekte. epeyce arttı ve son çeyrekte 22 sayıya kadar çıktı. adamlar hezimete uğradı.

1 oyuncumuz 10 küsür, 3 ü ise 15 üstü sayı yaparak takımı taşıdılar. 3 lüklerde büyüklerden daha iyiler. umarım gelecekte bu şekilde devam eder.

 

** basketbol severler tv den canlı izlemediyseniz az önce, bu gece ve yarın eminim banttan maç verilecektir, tavsiye ederim.

 

otopark alanı şu anda mıcırlı, asfalt altı sarı toprak.. dışı aynen resimdeki gibi.. tabi çevresi bu kadar yeşil olursa yukarıdaki araba park sayısı abartılı olur.

salon_zpscbf08a8b.jpg

 

03082014078_zpsefae0862.jpg

 

** 4. periyota girerken fark 22 sayı..

03082014079_zps4e69971d.jpg

Mehmet Demir tarafından düzenlendi
  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 3 yıl sonra...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.