Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

  • 0

Focus 2 Teyp Kodu Sorunu


Gazi Özata

Soru

Merhaba arkadaşlar aracımda bir teyp kodu sorunu bulunuyor. Satın alırken satan adam üstü kapalı bir şekilde arada bir teybin kod istediğini bu kodunda evraklar içerisinde yazdığını söylemişti. Kodu biliyorum giriş yapıyorum, bazen çalışıyor sıkıntı yok. Ama bazen kanser ediyor. Dün 15 dakikalık yolda en az 10 defa girdim ve 5 tuşuna bastım, basar basmaz ışıklar sönüyor ve tekrar kod istiyor. Neredeyse tüm gün kod çalışmadı, akşam bir saat aracı park ettim ve daha sonra yola çıktım baktım kabul etti kodu sorunsuz çalışıyor. Bugün de neredeyse tüm gün sorunsuz çalıştı fakat akşam yola çıkarken yeniden kod istedi.

 

Teybi söktüm belki dedim kablolarda bir temassızlık vs söz konusu olabilir diye, ama arka tarafta bir soket var oldukça kaba ve sarsıntı ile bir şey olması mümkün değil. Sizce bu sorun nasıl çözülür ? Ne yapmam gerekiyor ? 5 Gün sonra uzun yola çıkacağım ve bir an önce en uygun maliyet ile bu sorunu çözmek istiyorum.

 

 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bu soruda 4 cevap bulunuyor

Önerilen Mesajlar

  • 0

Gazi bu sorun yüzde doksan temassızlık sorunu, teyp söküldükten sonra kod ister. Soket te olmasa bile sanırım teybin içinde bi yerde temassızlık var ki kod isteği geliyor, hatta sen 5 e basınca da kod istedi dedin, demekki içerde bi yerde veya elektronik kartta da olabilir, bi temas sorunu var, iyi bi tamir ustası işi çözer diye düşünüyorum. Kolay gelsin.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.