Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Ford Ekim Ay'ı Kredi İmkanı - 30 Bin Tl 30 Ay Vade 0.75 Faiz!


Önerilen Mesajlar

Önce Reklamlar :)
 
Teknolojisiyle konuşuyor, fırsatıyla konuşuluyor.
 Üstelik  bu ay Ford Fiesta ve diğer tüm otomobiller 30.000 TL'ye 30 ay %0,75 faiz fırsatıyla.

Acele edin, bu fırsatı kaçırmayın.

 

Bahsi geçen otomobillerin ortalama yakıt tüketim değerleri 100 km’de 4.1L ile 7.7L arasında, CO2 emisyon değerleri ise 107 g/km ile 187 g/km arasında değişmektedir. Belirtilen aylık %0,75 kampanya faizi, gerçek kişilerin bireysel amaçlı araç alımlarının konu olduğu 30.000 TL tutarlı ve 30 ay vadeli FordFinans kredilerinde geçerlidir. Belirtilen faiz oranına karşılık gelen aylık taksit tutarı 1.146 TL'dir. Bu kredi tutarı, taksit tutarı ve vade için; bir kereye mahsus ve peşin olarak tahsil edilen 157,5 TL dosya masrafı ve vergiler dahil edildiğinde FordFinans kredisinin aylık toplam maliyet oranı %0,94, yıllık toplam maliyet oranı %11,28 olmaktadır.

 
Toplamda 30.000 tl kredi için 34.537 tl ödenecek.

 

 
*SYNC® teknolojisi Sony Müzik Sistemi ile birlikte sunulmaktadır.
 

grHYQBP.jpg

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

kredi çok cazip.. 1.5 yıl önce ben en düşükle iş bankasından çektiğimde ford finans daha pahalıydı..  makyajlı kasa gelmeden eritmek istiyorlar sanırım

 

Bu sene yeni binek oto gelmeyeceği için sürekli kredi ile oynayacaklar. Geçen ay satışları çok iyi artmış devam ettirme niyetindeler belli ki.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Toplamda 30.000 tl kredi için 34.380 tl ödenecek.

+ araç fiyatındaki fark tabii.

Ben alırken(2 sene önce) vardı benzer bi kampanya ama bankadan almak daha ekonomikti. 

 

Eski cmaxi alırken harbiden sıfır faiz vardı, peşinde versen hiç bişey değişmiyodu(ekim kasım 2005)

 

yenisinde de peşin fiyattan verdiler.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

evt hatırlıyorum 2004 - 2005 zamanında krediyle araba almayanı dövüyolardı nerdeyse  :)  Biz de o sıralar niyetlenmişsek de alamamıştık. Anca geçen seneye nasip oldu. Neyse şimdiki kampanya da baya cazip görünüyor, değerlendirilebilir aslında.  ^_^

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 2 ay sonra...

Eylül'de de devam ediyor.

Ticari içinde 18 ay vadeye 18.000 lira veriyor.

Sınıfında lider yakıt ekonomisi ve dinamik tasarımıyla Yeni Ford Tourneo Courier tüm rakiplerini solluyor sadece kendisiyle yarışıyor. Siz de Yeni Ford Tourneo Courier'in direksiyonuna geçin, ticarette öne geçin. Üstelik bu ay Yeni Ford Tourneo Courier 18.000 TL'ye 18 ay %0 faiz fırsatıyla.

Acele edin, bu fırsatı kaçırmayın.

Belirtilen bazı özellikler Yeni Ford Tourneo Courier modellerinde opsiyonel olarak sunulmaktadır. Tourneo Courier; 1.6L TDCi motoru, Otomatik Start/Stop Sistemi ve 100 km/s hız sınırlayıcısı ile 100 km’de ortalama 3.7L yakıt tüketmektedir. Belirtilen aylık %0 kampanya faizi, tüzel kişilerin ticari amaçlı araç alımlarının konu olduğu 18.000 TL tutarlı ve 18 ay vadeli FordFinans kredilerinde geçerlidir. Belirtilen faiz oranına karşılık gelen aylık taksit tutarı 1.000 TL’dir. Bu kredi tutarı, taksit tutarı ve vade için; bir kereye mahsus ve peşin olarak tahsil edilen 630 TL dosya masrafı ve vergiler dahil edildiğinde FordFinans kredisinin aylık toplam maliyet oranı %0,38, yıllık toplam maliyet oranı %4,53 olmaktadır

Tourneo ve Transit Custom için belirtilen aylık %0 kampanya faizi, tüzel kişilerin ticari amaçlı araç alımlarının konu olduğu 30.000TL tutarlı ve 24 ay vadeli FordFinans kredilerinde geçerlidir. Belirtilen faiz oranına karşılık gelen aylık taksit tutarı 1.250TL'dir. Bu kredi tutarı, taksit tutarı ve vade için; bir kereye mahsus ve peşin olarak tahsil edilen 630TL dosya masrafı ve vergiler dahil edildiğinde FordFinans kredisinin aylık toplam maliyet oranı %0,17, yıllık toplam maliyet oranı %2,05 olmaktadır.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 1 ay sonra...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.