Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Ford Eko Servis Kampanyası


Önerilen Mesajlar

Ford Servis’te usta işi fiks menüler, ekonomik fiyatlar...

4 yaş ve üzeri Ford Fiesta, Fusion, Focus ve C-MAXFord Transit ve Transit Connect araçlarınıza özel cazip fırsatlar Ford Eko Servis menüsünde!

 

Uzman ellerden servis-onarım hizmeti, orijinal yedek parça güvencesi, Eko Servis menüsüne özel sabit fiyat avantajı ve 25 nokta kontrolü Ford yetkili servislerinde sizi bekliyor.

 

Acele edin, bu fırsatı kaçırmayın!

Kampanyanın kapsadığı hizmetler:

  • Motor yağı
  • Yağ filtresi
  • Hava filtresi
  • Karter tapa
  • İşçilik

Otomobil servis ilanı için tıklayın.

Servis randevusu almak için tıklayınız.

 

Eko Servis menüleri araç satış tarihine göre 4 yaş ve üstü araçları kapsar. Eko Servis menü faydası alabilecek araçlar model yıl, motor ve yakıt tipine göre Ford Otosan tarafından belirlenerek sisteme tanımlanmıştır. Eko Servis menüsü tanımlı olan araçları kapsamakta olup, sisteme tanımlı olmayan araçlarda Eko Servis menü fiyatı geçerli değildir. Eko Servis menüsü ile birlikte aracınızın 25 noktasında kontroller sağlanacak ve tanımlı olan fiyat sabit olup başka kampanya ve indirimler ile birlikte kullanılamaz. Eko Servis menüleri Ford Otosan tarafından düzenlenmiş olup Ford Otosan ve Ford yetkili servislerimiz ile ortaklaşa uygulanmaktadır. Motor yağı, yağ filtresi, hava filtresi, karter tapa ve işçiliği kapsamaktadır ve menü dışında talep edilen yedek parçalar ve işçilikler ayrıca faturaya eklenerek mevcut fiyatlarından fatura edilebilecektir. Eko Servis menüleri 31 Aralık 2014 tarihine kadar uygulanmakta ve katılan Ford yetkili servislerinde geçerlidir. Eko Servis periyodik bakım değildir. Standart garanti ve Ford Güvence kapsamındaki araçlar Eko Servis menüsünden faydalanamaz. Transit araçlarda Eko Servis menü fiyatları aracın motor tipine göre değişkenlik göstermektedir. KDV dahildir.

 

* Ford Resmi internet sitesinde şuan fiyat yazmıyor ama birkaç gün önce Google Adsense aracılığı ile başka bir sitede 199.00 TL rakamı vardı diye hatırlıyorum

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.