Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Orjinal Teype Anfi Bağlantacaklarin Dikkatine


Önerilen Mesajlar

Öncelikle selamlar arkadaşlar...

 

Focus 3 titanium teypime dönüştürücü dedikleri aleti bağlatarak anfi + bass bağlattım.

orjinal teyp ine anfi dönüştürücü ekletim, Orjinal kapılarını açtırmadan 4 kapı hopörlerine anfiden verdik ve bağaja da bir tane bass bağladık. ve sizde yaşamamamı

 

SORUN 1 : Anfiler iki tane elektirikle çalışır birincisi arabanın aküsünden çekilen direk elektirik sürekli anfiye bağlıdır. ikinciside teyp açıldığı zaman anfiyi tetikleyen rem dedikleri ikinci elektirik. Teypin orjinal teyp i olmadığı için akıllı dönüştürücü dedikleri parça ile bağlantı yaptık sistem çalıştı fakat akıllı dönüştürücü sürekli açık kaldı kapanmadı. Farklı bir dönüştürücü denenemize rağmen aynı sorun yinede devam etti. 

 

ÇÖZÜM: çözüm olarak akıllı dönüştürücün elektirik veren kısımını düğme koyarak manuel sisteme çevirdik. ve çalıştırmayı başarardık. 

 

SORUN 2: Sistem çalışıyor müzik çok güzel bass kontrollü bi anfi ile her şey çok güzel çok yüklenmediğimiz için hopörlerin yanma riski de olmadan tok sesimizi aldık bass mid. tiz. hepsi güzel şekilde çalışmaya başladı taki hava kararana kadar. Hava karardığı anda far sensörleri algılıyor ve ses %30 azalıyor çok ses açarsak da ses bozuluyor.

 

Elektironikci arkadaşımın demediği yöntem kalmadı saatlerce uğraştı ömrü hayatında böyle şeyle karşılaşmadığını söyledi elinde elektironik ölçme cihazı her tarafı ölçüyor ama sanki ilahi bu kuvvet kendiliğinden bozuluyor :)

başına böyle bi olay gelen arkadaşım varsa paylaşırsa çözüm konusunda çok sevinirim başında böyle sorun olacağını bilseydim orjinal işine hiç girmezdim ki yan sanayi ekranlı olan teyp lerde akşam olunca sesin bu şekilde olduğu hakkında elektronikcim toptancısından bilgi almış.

saygılarımla...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Yekta kardeşime katılıyorum. Ana ünitem değişti gerçi onda anfi çıkışı var.

Ben de ilk defa duyuyorum böyle bişeyi. Far sensorlerinin algılaması filan ilk kez duyduğum bişey .bana hatırlatin yarin benim ustama sorayım . Ama o da şaşıracaktır.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

bizde acayip şarşırdık zaten kardeşlerim yaa alt geçide giriyorum ses azalıyor taki arabayı stop edip çalıştırana kadar :))

ELM327 ile kapılar yürüyince kilitleniyor kapılar. 

direk elektrik alıyoruz yine aynı çocuk kafayı yedi yaaa :)

bende arabadan da soğudum anfiden de tesisattan da soğudum valla 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 3 yıl sonra...

Bu 3 senelik bir konu olmasına rağmen vede cevap olarak hiçbir yerde bulumadığımdan dolayı yazma gereği duydum. bende 2015 focus arabama amfi taktırdım bu yorumlarıda okuduğum için tetiklemeye birde düğme yaptırdım sorun çözülmüştü fakat tesisatcı hoparlörlere gelen akım nedeni ile senin akü bitmiyormu demesi akşam kafama takıldı erinmedim arabaya bindim (teyp kapalı) düğmeden amfiyi açtım ses (Boş ses yani) geliyordu  kumandadan arabayı kitledim ve bekledim 15 sn kadar sonra amfi kendini kapattı (normal Teypler Anında rem akımı keserken orjinal teyp 10-15 sn bekleme yapıp kesiyormuş)... olay buymuş meğer , çok kafa yordum bu işe bu şekilde olduğunu bilipte yazmayanlar çok ayıp etmişler. sonuç olarak arka hoparlörlerden deck yardımı ile çok güzel amfi çalıştırırsınız..

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.