Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

  • 0

2003 Focus Ghia Yağ Kaçırıyor


Önder Zengin

Soru

    Herkese merhaba. 117binde 2003 mavı focus ghia alarak aranıza katıldım. aracı expere soktuğumda exper krank bölgesinde yağ kaçağı var acelesi yok ama sanayiye gittiğinde baktırırsın demişti. Bugun izmir  2.sanayideki dayımın vasıtasıyla sanayideki bir mekanik ustasına gittim. aracı kaldırdı ve baktı yağ kaçağı olan yeri gordu ve sabahtan getirmen gerekıcek bıraz ugrastıracak dedi triger falan sokulebilirmiş.bende ordan ayrıldım.

     Ardından izmirdeki özel ford servisi olan ustaellere gittim. gayet ilgiliydiler aracı kaldırıp baktılar. ordaki usta ise karnk bölgesinde kaçak var buyuk olasılıkla civatada sıkıntı 100 tl civarında tutar dedi. Ayrınca direksiyon hortumunda yırtık varmış hidrolik kaçagı var dedi. onunda hortum fiyatı 150 liradan başlar 800e kadar çıkar sokmeden bilemeyiz dedi. tahmini masraf olarak sorduğumda işçilik dahil 500 tl civarı tutar dedi. araçta sıkıntı yok halihazırda biniyorum. 

     Şimdi kafam karışık bu direksiyon hortumu tamir olmazmı? usta 800e kadar cıkar deyince sasırdım. Sanayideki usta tanıdık orayamı bıraksam yoksa ustaeller servısınemı bılemedım. usta direksiyok hidroliği kacırdıgı ıcın senden oncekı sahibi full doldurmus dedıki baktığımdada basına kadar dıreksıyon hıdrolıgı vardı.

     asagıda fotografı eklıyorum bakıp yorum yapan herkese tesekkurler.

.

post-6844-0-86463000-1402333790_thumb.jp

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bu soruda 5 cevap bulunuyor

Önerilen Mesajlar

  • 0

benim ustaellere bir kaç kez işim düştü çok memnun kaldım. Sabri usta paragöz biri değil, olmayacak işe yaparım ederim tarzında yaklaşan biri değil. Bu tutumunu örneklemesi açısından, cmax satılırken alıcı şehir dışından geldiği için, babama, sizin ustanıza gidelim demiş. babamda tek bildiği usta olan Sabri ustaya götürünce, bu benim işim değil, tüm noktalarını kontrol eden yerler var oraya gidin demiş. Alıcı, motoruna vs bir bak ustasın dese de bakmamış :)

 

yalnız var olan bozuk bir parçayı tamir yoluna ne kadar gidiyorlar onu bilmiyorum, babam kapı kilit motoru bozulduğunda gitmişti, ben dedim tutukluk yapıyordur yağlamayı temizlemeyi filan denesinler diye, denedik olmadı demişler. Sonradan eski parçaya baktım, hatta söktüm ettim, neresi bozuk neden bozuk anlam veremedim, bu yüzden araç üzerinde uğraşsam tamir edebilirim diye düşündüm, ama dediğim gibi bu tamamen benim parça boştayken olan gözlemim.

 

Bugün çok konuşuyorum ama yine cmaxin bagaj açma düğmesi bozulmuştu, otokoça gidince değişecek diyip değiştirdiler direk. Eve dönünce baktım, içindeki bir parça yerinden çıkmış, yerine yerleştirip tekrar çıkmaması için önlem aldığımda sorunsuz çalışır duruma geldi. Arabayıda satınca sahibinden.comda sattım, çalışmıyor veya bozuldu gibi bir geri dönüşte olmadı.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.