Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

2014 Tourneo Courier Teknik Detay,tüketim Ve Motorları


Yakup Ç. A.

Önerilen Mesajlar

MYLlPg.jpg

278Qk2.jpg

0Vm2yR.jpg0Vm2DR.jpg

qqP2Mq.jpgO27dEz.jpg38YRLp.jpgMYLlyM.jpgjJVYB9.jpgZN71Oz.jpgYPr5jZ.jpgA25YEL.jpgA25YgB.jpgb8J4jb.jpgP3PE55.jpgDX4kJZ.jpg38YRYp.jpgJLnEAn.jpgvznoRA.jpgkrnYLJ.jpg

 

 

 

Sıcak sıcakken paylaşıyım :)

Bu gün Otokoç Bursa'nın attığı mesaj üzerine çok merak ettiğim için 80 km yol gidip aracı inceledim , beklediğimden iyi olmuş gerçekten yani şuan 4. connectimizi kullanıyoruz bizimkiler resmen odunmuş :)

 

Araç demo olduğu için bu donanım Türkiye'ye gelmeyeceğini söylediler , ancak titanium plus olanın bundan fazlası var eksiği yok dendi , ilk gelen araç 1.5 dizel motormuş ileriye doğru 1.6 dizelinde geleceğini söylediler.1.0 ecoboost ve Powershift hakkında hiç bir şey bilmiyorlarmış , fiyat olarak 43 bine yakın olucakmış.İlk teslimler ön siparişle mayısta başlıyormuş. 

 

Dış tasarımına resmen bayıldım fiestadan alışık olduğumuz tasarım sanki bu courier a daha iyi oturmuş gibi geldi bana , tabi zevkler tartışılmaz çünkü baya iddialı bir tasarım :) İç mekan gayet işlevsel bir çok eşya gözü var telefon tutturma aparatı güzel fikir olmuş , usb nin olması bu sınıf için büyük adım olmuş , kayar kapılardaki bardaklıklarda kullanışlı gibi gözüküyor , arka koltukların ortası biraz daha yüksek tutulmuş 5 kişi pek rahat olacağını sanmıyorum , connectte büyük eksiklik olan kayar kapıdaki camların açılmaması connectteki kelebek camı gibi yandan açılır yapılmış hiç olmamasından iyidir ancak doblo gibi olabilirdi.Bagaj tahmin ettiğimden geniş gayet yeterli. 

 

Genel olarak Ford hafif ticaride tekrar lider olur diye düşünüyorum çünkü bu sınıfta fiorino bipper nemo gibi araçlardan çok daha kaliteli ve işlevsel olmuş , yeni connect haziran temmuzda bayilerde olucak dendi courier dan sonra connecti daha çok merak etmeye başladım bekleyip görücez :) 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.