Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Nisan Ay'ı Avantajları - Kredi Imkan Detayları


Önerilen Mesajlar

Mart ayında satışlar düşüktü kredi imkanı genişletilmişti ve 1.0'a imkan sunulmuştu şimdi biraz daha genişlemiş gibi duruyor ee birde nisan indirimleri eklendi, bakalım neler olacak.

 

Mart ayı:

 

Ford Fiesta’da MyKey ile kontrol daima sizde.
 
Anahtarınıza tanımlanabilen kişisel ayarlarıyla hız limiti ve ses seviyesini ayarlamak çocuk oyuncağı!
 
Üstelik şimdi Fiesta ve diğer tüm Ford modelleri Focus, Mondeo, Kuga, B-Max, C-Max 18.000 TL’ye 18 ay 0 faiz, Transit Connect ise 20.000 TL 20 ay 0 faiz fırsatıyla!
  
Detaylı bilgi için Ford Direkt Hattı 444 3673 (444 FORD)'u arayın.

 

 

FocusClubTr--1397160540.jpg

 

 

Belirtilen aylık %0 kampanya faizi, gerçek kişilerin bireysel amaçlı araç alımlarının konu olduğu 18.000TL tutarlı ve 18 ay vadeli FordFinans kredilerinde geçerlidir. Belirtilen faiz oranına karşılık gelen aylık taksit tutarı 1.000TL'dir. Bu kredi tutarı,taksit tutarı ve vade için; bir kereye mahsus ve peşin olarak tahsil edilen 630TL dosya masrafı ve vergiler dahil edildiğinde FordFinans kredisinin aylık toplam maliyet oranı %0,46, yıllık toplam maliyet oranı %5,52 olmaktadır.
 
Belirtilen aylık %0 kampanya faizi, tüzel kişilerin ticari amaçlı araç alımlarının konu olduğu 18.000TL tutarlı ve 18 ay vadeli FordFinans kredilerinde geçerlidir. Belirtilen faiz oranına karşılık gelen aylık taksit tutarı 1.000TL'dir. Bu kredi tutarı,taksit tutarı ve vade için; bir kereye mahsus ve peşin olarak tahsil edilen 630TL dosya masrafı ve vergiler dahil edildiğinde FordFinans kredisinin aylık toplam maliyet oranı %0,40, yıllık toplam maliyet oranı %4,80 olmaktadır.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Misafir
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.