Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

  • 0

Lpg'ye Geçişte Gaz Yememe Ve Stop Etme Sorunu


Volkan Bayındır

Soru

Öncelıkle merhabalar aracımı bılenler bılıyor ama yınede soyleyım : 2003 1.6 focus.Önceleri sabahları ılk calısmada stop edıyordu onu ayar yaptırdık hallettıkdık . Ama dunden ıtıbaren arac lpg ye gecmıyor gaz yemıyor gecınce ve stop edıyor .. Benzınde bır problem yok ama lpg ye gecıs yaptıgım zaman gaz  yemıyor dırek stop edıyor sizce sorun neyde olabılır ? Hıc hesapda yokken bırde lpg .. :) :) Sizce neden böyle olabılır ? .

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Önerilen Mesajlar

  • 0

LPG bakımlarını yaptırdınız mı.

 

LPG de şu sıkıntı olabilir motorun üstünde 4 adet kırmızı enjektörler var bunlardan birinde sıkıntı olabilir ve lpg gaz filitreleri var bunlarında aşırı yıpranması ve tıkanmasından yapabilir.

 

LPG tankında gaz ayar müşürü var bundan da yapabilir.

 

Benzinde giderken araç stop etmiyor ise sizede LPG cının yolu görünmektedir.

 

Saygılarımla.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

LPG ciye uğradım fakat adam sinirlerimi bozdu kaputu açtı ben bakmam buna dedi neden die sordum bu marka kapatıldı onun servisini parçasını bulamazsın sök at sen bunu yenisini taktır felan dedi. Markayı hatırlamıyorum ama iyi bir ustanın sorunu giderebileceğine inanıyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Merhaba Arkadaşlar .Benim aracım 2010 Benzinli Tit focus +LPG Aracı alalı 1.5 yıl oldu .6 aydan sonra arac 12 saatten fazla beklediğinde ikinci marşta alıyordu BUnun aküden kaynaklandıgını düşünüyor önemsemiyordum cunku farlar acıkken 20 dk bekledıgımde 2kez aku bıtırdım. bu sorunum zamanla 12 saat altına dustu veyahut ılk marsta 2.3 snye bekleyınce calısmaya basladı kı zamanla zamanla derken bu sorunum (Not:Kıs aylarında gerceklesıyor yaz aylarında hıc sorun olmuyordu ilk 6 ay) sımdıkı halı yaz kıs fark etmeden motor sogumaya yuz tuttugunda hatta sıcakken bıle denılebılır 1-2 saatlık bekleme sonrasında bile ılk marsta calısmaz oldu bu surecte arastırma yaptım ustaya da sordum sogukken makınaya baglamam gerekıyor aracı bırak dedı pek yanasmadım .bozulana kdr gelme o halde bozulunca ara ben gelırım dedı:) ve bana dedıgı bunun bırcok sebebı olabılır akü akla gelıyor dedi aküyü degıstırdım yıne oldu. akum 6 aylık bu arada.. aku mars motoru bobın pompa vsvs saydı ..ınternette lpg beynınden tutun regulatör valf vs bırcok sey yazmakta ama dıkkatımı tek bırsey cektı Aküye Röle atma bu soruna cozum dıye bır bılgı dıkkatımı cektı...herseyı degıstırsenız bıle yıne olacaktr Röle attırın kökten cozum bılgısı verııyordu USTA VE ÜSTADLARIMA bu konudakı bılgı bırıkımlerını duyum ve tecrubelerını soruyorum. Lpg takılalı 2 yıl oldu bu surecte 9 ay önce bujı vs ve lpg bakımı(bı fıltre ve kalıbrasyon degısımıymıs bakım denılende güya) akü lastik vs degıstırdım.Aracım suan 52bin Km de bı trıger kaldı onuda 6.yılda yanı seneye degıstırmeyı planlıyorum...Ek olarak 2 gün Benzinde Kullandım tık demeden calıstı 1snylık bır kayıp oldu dıyebılırım Kısacası Problemim İlk Çalıstırma ve Motor Suyu Eksilmesi..

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Ali bey lütfen Türkçe karakter ve imla'ya dikkat ediniz. Devamında iletileri silmek zorunda kalırız.

 

Mesajı yanıtlamanız gerekmez, teşekkürler

Bunun Sebebi Lanet Olası İngilizce Eğitimi :) Karakter Olarak kelime içinde Türkçemize Has olmayan Kelime Kullanmam. En Başta Düzgün noktalama Yapıyor daha sonra yazım akışı esnasında bunu kaybediyorum .Dikkat Edeceğim.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.