Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Makyajlı Ford Focus 3 Genel Başlık - Tüm Detayları ile 2014 Focus


Yakup Ç. A.

Önerilen Mesajlar

Abi lansman demişken harbi ne zaman yapılacak lansman. Bir tane istanbul parkta yapıldı ama o basına kapaliydi. Mesela 8.etap programı falan ne zaman tanıtacak arabayı.

Yakup abi 8.etap'ın kendi sitesinden baktım 21 Kasım Ford Focus lansmanı yazıyor.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

yıllardır dikkate almayanlar şimdi neden alsın ki. 

Otosan yeni modeli, eski modeli satma fırsatı olarak görecektir;  plansızca getirip satamadığı dizel modellerinin satışı için bir fırsat olduğunu düşünecek elde kalanlara indirim yeni gelenlere bindirim yapacaktır ki kimse yeniyi almasın eskiyi alsın. Görüldüğü üzere hem opelde hem VWde kompakt benzinliler hatta HB kompakt benzinliler güzel bir satış oranına sahipken fordda bu miniskül düzeyinde .. Neden ? Çünkü dizeli satmak için ufak benzinliyi özellikle pahalı satıyorlar ki millet dizel alsın. Tüyo vereyim bayiilerde bu politikadan çok memnun değil.. Giden müşteri geri gelmez. Benim alemlerdeki nickim doubleford idi çünkü 2 tane fordum vardı o zamanlar ama şu an bu forumda bulunmam yurtdışı ford forumlarında takılmam sosyal medyada ford ve lincoln takip etmeme rağmen şu an iki tane VW sahibiyim. Oradan anla.. 

 

Abi b-max airbag'ini eleştirdik (parayı veren alıyor), 2014 model arabada 2 airbag'li model tercih ettin (parayı versen de alamıyorsun)  :P Bir de böyle düşünelim :P

 

Golf tsi ile tdi arasında 15 bin tl (%25 fazla) var acaba dizeli pahalı yaptıkları için mi benzini ucuz yaptıkları için mi ? (Almanya fark %10)

 

Bana pek mantıklı sebepler gelmedi yukardaki sonuçlar. Otomatik ve muntazam araçlar denmesi daha mantıklı bence.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Golf tsi ile tdi arasında 15 bin tl (%25 fazla) var acaba dizeli pahalı yaptıkları için mi benzini ucuz yaptıkları için mi ? (Almanya fark %10)

 

burası dizelci türkiye kitliyorlar millete.. ford da bir müdür tanıdık. bezinli modellerde %2-3 indirim yaparken, dizelde %7 ye kadar yapıyorlar, neden çünkü fiyat şişik..

vw  ise bunu  iyice abarttı..

 alanların bir bildiği vardır demek geliyor içimden :D

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Abi hani açıklanıyordu. Facebook focusclubtr'de,O Geliyor başlığı altında pazartesi saat 16.00 da falan yazıyordu. Saat 16.30 hâlâ ses seda yok.

Okuma ve anlama olarak lise'de biraz daha eğitim alman gerekli zamanı burada harcama :)
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Farklılıklar her zaman iyidir.Ancak bizim ülkemizdeki vw satislarini referans alarak bir baska markayi asla elestirmem.Dizel full golfu cam tavan fln 90 i geciyor.Millet gözü kapali bilincsizce vwye gidiyorsa otekilerin kabahati ne?Tarafsiz da olamiycam focus goften felan iyi araba

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Fiyat Listesi açıklanmadı daha. Yakup abi tahmin yazmıştı benzinli titanium 63.500 dizel titanium 75000 diye. Birde Samsun Otoshow Fuarı'nda 22-23 Kasım'da tanıtılacakmış galiba ama emin değilim.

Şu an bununla beraber 478 mesaj var. Bence 500. mesajda fiyat donanım falan açıklanacak.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Trend x ile karartılmış far gelir mi acaba?

 

Gelmez. Ama hata ile gelebilir özellikle ilk seride. :D

 

Bu yıl yaklaşık 1000 adet focus satılacak (perakende), gerçek talep yıl başından sonra başlayacak yani elini çabuk tutmayan arabayı almak için biraz bekleyecek. Gelen araçların %50'si dizel ve çoğu Titanium & Style

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.