Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Önerilen Mesajlar

geçenlerde telefonum çaldı. 
"Cenk Köse misiniz "
" Evet benim "
"Bosch müşteri hizmetlerinden arıyorum" Ben önce Doğuş anladım araba için sandım. BOSCHLa ne işim olabilir ??. Kadın devam etti. 
"Kayıtlarımıza göre sizde SGS4002 modeli bir bulaşık makinesi var doğru mu" 
"Evet var" 
" Şu an kullanımda mı?" 
" 4-5 ay önce yeni bir makine aldık, 4002 yi depoya kaldırdık bu yaz yazlığa götürmeyi düşünüyoruz" 
" Efendim 1999 yılı bilmemne ayı ile 2000 yılı bilmemne ayı arasında üretilen 4002lerde  bir parçanın çalışma sırasında aşırı ısınarak yangın çıkarma ihtimali olduğunu saptadık. BU yüzden bu parçanın yerinizde ücretsiz değişimini yapıyoruz. Makinenin olduğu adresi verirseniz size uygun zamanda gelip değişimi yapalım "
" Yok kardeşim istemem çöpe atarım gitsin" 
 
Adamların makinenin arkasında durmasına sevineyim mi yoksa tam 14 yıl kullandığım makinedeki bu kadar ciddi sorunu daha yeni anladıklarına sinirleneyim mi bilemedim. Yüzlerce kez belki binlerce kez kimse evde yokken çalışmıştı bu makine. Ya yangın çıkaydı. 
 
:angry:  :angry:  :angry:  :angry:  :angry:  :angry:  :angry:
  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

haber doğru dün nette vardı.. ısınma ve yangın çıkarma problemi varmış. yazlığa götürecekseniz bırakın tamir etsinler

yazlıkta o parça daha çok ısınacaktır

Mehmet Demir tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Çabuk bulmuşlar sorunu  :claps:  :claps:  :claps:

Acelenize kar mı yağdı dedim zaten..

 

Uuuuu çok erken saptamışlar :S

Ne kadar önemli konu oysak bence bir kişi bu sebeple evini yaktı sigorta şirketleri bunlardan iyi para aldı bunlar da yine kaybetmemek için değişiyor

Bizde değildir avrupada birileri almıştır bunların da eteği tutuşmuştur. 10 yıldan sonra bir sorumlulukları olmaması lazım. 

 

Hayır evi soymak için yeni bir numara olmasın bu.......

Makine evde değil depoda söyledim onlara. Depoda 4 tane 205 55 16 yaz lastiği , bir tane 24 bir tane de 16 jant bisiklet var. Aslında bunlar iyi para eder haaa. 

 

haber doğru dün nette vardı.. ısınma ve yangın çıkarma problemi varmış. yazlığa götürecekseniz bırakın tamir etsinler

yazlıkta o parça daha çok ısınacaktır

Hocam zaten 1999da alınmış makine. Annem yazlığına istiyordu. Duyunca hemen vazgeçti zaten. 

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

@Ramazan V.,

 

Eğer öyle düşünüyorsan Vestel al. :D Bizim arkadaş 13-14 yıl önce aldığı makineyı (kendisi anlar biraz, elinden her iş gelen cinsinden biraz) kendisi yapa yapa 13-14 sene kullanmış. En son bozulmasında kedisi de anlamadığı için makine almaya da para olmayınca son bi şansımı deneyim deyip servisi aramış. Servis makineyi götürmüş. Aradan üç beş gün geçtikten sonra bunu aramışlar. Sizin makineniz yıllar öncesinde üretilmiş hatalı bir seri. Bu zamana kadar hata yapanları değiştirmiş Vestel. Sizinki de şimdi hata yaptığı için değiştireceğiz makinenizi ancak gelişen teknoloji nedeniyle aynı özelliklerde olan bir makine yok.  O yüzden biz size 1000 tl indirim çeki verelim. Siz ister 1000 tl lik, ister daha yüksek bir miktarda çamaşır makinesi alabilirsiniz. :D Arkadaş diyor ki piyango çıkmış gibi oldu. :D :D 

 

Bosch ile aram biraz kötüdür benim ama, en son bulaşık makinesi aldık, o da bosch. Umarım memnun kalırız.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bosch'la ilgili bir de babaannemin hikayesi vardır. Onu yazayım da biraz gülün. 

 

Zamanında bizim fırın bozulmuş. Markası Arçelik. Eve servisi çağırdık. Benim de evde olduğum bir zaman servis geldi, fırına baktı, parça gelecek falan filan... Tam adamlar toplandılar gidiyorlar. O sırada babaannem geldi. "Olum, şu buzdalabına da bir bakıverin, kapıları tutmuyor bunun..." falan dedi. Adamlar geri döndüler, tam buzdolabının işine koyulacaklar ki bir de ne görsünler. Markası Bosch. "Teyze bu Bosch." demeleriyle babaannem bombayı patlattı. BOŞ DEĞİL OLUM, DOLU DOLU...  :zha:  :zha:  Tabi kahkahalar falan koptuk biz elemanlarla... 

  • Beğen 4
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

 

 

Cenk hocam aslında toplam kalite dedikleri olay bu. Büyük firmalar genelde üretimlerinin arkasında duruyor. Benim evdeki beyaz eşyalar Arçelik. 8-9 kere taşınmama rağmen eşyalar kaya gibi çıktı. sadece bulaşık makinesi 3-4 kez arıza yaptı. Hatta arızanın birisine Ankara Bölge Müdürü bile gelmişti. işi ciddiye alma bu olsa gerek.  

cem aksoy tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Benim gördüğüm siemens çamaşır makinesinde hiç de ürünün arkasında durmuyor. Bosch-siemens aynı zati. 3 yıl önce, iyi para sayıp aldığımız siemens marka çamaşır makinesinin kapağının iç tarafındaki lastik parça, alt taraflardan kararmaya başladı. Servisi aradık, geldiler. Merkez bunu kabul etmiyor, kullanıcı hatası kabul ediyor dedi. Neymiş efendim, yumuşatıcı ile deterjan karışınca tepkime oluyormuş, bu parçayı yakıyormuş. Biz de ilk defa çamaşır makinesi kullanıyoruz ya, bunu yedik. Aslında bu seride bu sorunu çok yaşıyorlarmış ama merkez kabul etmediği için ücretsiz değişim yapamıyorlarmış. Merkezi aradık, önce aynı muhabbetler döndü. Biraz kavga dövüşten sonra hadi bu seferlik bizden olsun dediler. 1 yıl oldu, garantide bitiyor, lastik tekrar kararmaya başladı. Arasam yine aynı muhabbet olacak. Artık garantiden de değişim olmayacak.

 

Yani o eski Alman kalite anlayışı yerlerde sürünüyor, bundan sonra da markaya kanıp böyle bir hata yapmam. Beyaz eşyada yerliden şaşmamak gerek, en azından servislik iş oldumu böyle yokuşa sürmüyorlar.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.