Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

  • 0

Focus 3 Tdci Araç Titremesi Sürekli!!


Metin T.

Soru

Arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba.

Focus 3 titanium smart araç aldım. Araç yeni ilk heyecan falan derken farkına varamadım. Araç da devamlı bir titreme mevcut. İlk çalıştırmadan ısınmaya dururken hareket halindeyken devamlı titriyor araç hafif bir şekilde ama rahatsız edici. İlk aracım değil ve ilk dizel aracımda değil bu farklı birşey. Araç çalışır vaziyette koltuklarda direksiyonda  vites topuzunda nereye dokunursanız titreşimi hissedebiliyorsunuz.Devamlı bir masaj koltuğu havası var yani  :)

Servise götürmeden önce sizlerden görüş almak istedim. Şİmdiden teşekkürler herkese.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Önerilen Mesajlar

  • 0

Devir gazdan ayağımı çekince sabit bir şekilde rolantide çalışıyor. sabit yani uzun yola gidip geldim bütün yol titredi yani direksiyondada var titreşim her devirde aynı titreşim.Bir ara balanstan mı acaba dedim yolda kenara çektim lastik havalarına baktım o ara fark ettim dururkende titriyor.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Focus da durum nasıldır bilmiyorum ama bundan önceki aracım megane 3 dci idi ve o aracım varken öğrendiğim ve çekindiğim bir durumdu volant arızası megane 3 de kullanılan hareketli volant arıza yapabiliyor ve bu arıza km bağımsız bir arızaymış değişmeside oldukça pahalı bir parçaydı özellikle rölantide araç olması gerektiğinden fazla titriyorsa volant arızası olabilir diyorlardı.Servise gittiğinizde isterseniz sorarsınız.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Olağan bir titreşim olduğunu sanmıyor dci motorda kullandım tdci da focus 2 lerden de kullandım böyle bir şey hiç hissetmedim. Sanırım arkadaşın dediği gibi volantta sorun var bir kaç araştırma sonrası başka forumlarda benzer şeyler gördüm. En iyisi daha büyük bir sorun olmadan servisin yolunu tutmak. Sonuç olarak garantisi var.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Yarınki sorunuzun cevabını ben şimdiden söyleyeyim de hazırlıklı olun.

Siz : Usta bu araç çalışırken sürekli bir titreşimle çalışıyor. 

Usta: Abi bunlar böyle! 

 

Olası bir durum bu yukarıda bahsettiğim. Siz o zaman başka bir dizel F3 ü usta ile beraber kendiniz deneyin. Ve katılabileceğiniz tüm testlere katılmak isteyin. Diğer F3 lerde de bu durum mevcutsa bunlar böyledir. 

  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Rölanti dışında titreşim devam ediyor ve sürüşte de hissediyorsanız motor dengesiz çalışıyor demektir, ama kulaklardan ama volandan, neyse ne.

Mutlaka servis ile görüşün ve ısrarcı olun şikayetinizde. 

Benim kullandığım dizeller yağ gibi gidiyordu...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.