Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

App Plaka Ve Cezası


Önerilen Mesajlar

Ben heralde istanbuldaki en burnu havada ve gıcık polise denk gelmisimdir. Bende de APP plaka var ama ceza yazamadi. Neden ? Çünkü muhurlu. <br />25-25 50 liraya yaptiracaginiza muhursuz plaka. 100 lira verseydiniz ikisine muhurlu olurdu hemde kafaniz rahat olurdu. <br /><br />Ben ilk aldigim gun bir gazla muhursuz yaptirmistim ama guvenemedim ertesi gun muhurlu siparis verdim. Bana o polis ceza yazmadiysa baska polis yazmaz muhurlu APPden. <br />Zaten Besiktas belediyesine bagliysaniz plakaniz direk APP geliyor isin guzel kismi yani yasal aslinda muhur oldugu surece.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

"Cemiyet'te ya da Şoförler Odası'nda tanıdığınız var ise, plakalarınızı "ücretsiz" mühürlettirebilirsiniz."

 

 bu iyimiş telefonda diyor bunu bide bunu mübarek adam :) telefonlarda her görüşmeyi kayıt eden programlar var olsa başı yandı..

aynı cam filmi muhabbeti polisin insafına kalmış muhursuzler

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 5 ay sonra...

Bir Trafik Polisi ile kozmetik amaçlı bir aksesuar yüzünden böyle bir diyaloğa girmemek için yaptırmam herhalde kaldı ki yasal olmayan bir uygulamayı Şoförler Odasından mühürletip kullanabilmek de oldukça ironik... Beyhude tabi eşitlik-adalet-hak aramak?!  :blink:

En başta plakayı verenden o şekilde almak en doğrusu...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 1 yıl sonra...

Benim aracımda da app plaka var. Beşiktaş kalın baskı. Yalnız gerçekten sıkıntı yaratacak durumlar var. Ankara'da yaşanan canlıbomba orneklerini gördük. Artık o kadar yaygınlaştı ki bu olay başka plaka alıp aracımıza takıp gezmek bile göze batmayacak derecede. Tabi başka sıkıntı da var. Benim bulunduğum şehirde plakayı rulo ile boyuyorlar.Şekilsiz şemasız. Gülersiniz. 70 bin arabanıza veriyorsunuz, o plakaları aracınıza takmak insana koyuyor. Burası Türkiye...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.