Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Kaplama İçin Adana'ya Gidilir Mi?


Mustafa Çakıroğlu

Önerilen Mesajlar

Hayırlı olsun. Renk benim de sevdiğim bir renk. Taksi sarısı (sizinkinden olanlar tabi) bana hep tatlı gelmiştir. 

 

Kaplamada da taksicinin baktığı kenar köşeden daha çok uzun ömürlü olması galiba ama o arka plakanın olduğu kısmı niye öyle bırakıyor. O kısmın kesinlikle kaplanması gerektiği görüşündeyim. Yani orası kaplansa çok daha güzel olurdu.

 

İlk paylaştığınız fotoğraflardaki aracın rengi koyu olduğu için çok sırıtmış. Hemde çok. Bir de ön tamponu acayip bir şekilde kaplamış ki çok berbat. 

 

Sizin aracınızın rengi beyaz olduğu için onunki kadar sırıtmıyor. Bu nedenle sorun yok bence. Umarım memnun kalırsınız. Bir de eğer imkan bulursanız edirnede bir reklamcıya falan plakanın olduğu beyaz kısmı kaplatın aynı renkteki bir folyoyla derim. Nacizana önerimdir. Yapıp yapmamak sizin tercihiniz tabi. 

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Kaplamada da taksicinin baktığı kenar köşeden daha çok uzun ömürlü olması galiba ama o arka plakanın olduğu kısmı niye öyle bırakıyor.

Ucuz olmasının nedenlerinden biri de bu, bu arkadaş ince detay çalışmıyor, geniş yüzeyleri kaplıyor sadece. Kapı kolu, ayna vb. girinti çıkıntı çalışmıyor. Bu durum yönetmeliği karşılamak dışında tasası olmayan taksi sahiplerini rahatsız etmiyor olasılıkla.

  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bir de eğer imkan bulursanız edirnede bir reklamcıya falan plakanın olduğu beyaz kısmı kaplatın aynı renkteki bir folyoyla derim. Nacizana önerimdir. Yapıp yapmamak sizin tercihiniz tabi.

 

 

 

Kesinlikle katılıyorum

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Ümit bey teşekkür ederim dilekleriniz için. Durumu şöyle anlatayım size. Beyaz yerleri bırakmasının sebebi oralarda kaplama olsaydı ilk arıza çıkartacak yerler oralardı. Biz taksicilerin de bir nevi kaş dedikleri öndeki ve arkadaki bırakılan o yerlerdir. Geçmişten günümüze her yeri sapsarı boyanan taksilerden bıktık. Bı şekilde hem beyaz renk daha güzel duruyor hemde oralar kaplama yapılsaydı ilk arıza oluşanilecek yerler buralardı. Şimdi bh şekilde bırakıldığında göze daha hitap ediyor ve farklı oluyorsunuz tüm sapsarı camianın içinde. Bu da farkedilmeyi ve tercih sebebi olabiliyor bazen.

Ucuz olmasının nedenlerinden biri de bu, bu arkadaş ince detay çalışmıyor, geniş yüzeyleri kaplıyor sadece. Kapı kolu, ayna vb. girinti çıkıntı çalışmıyor. Bu durum yönetmeliği karşılamak dışında tasası olmayan taksi sahiplerini rahatsız etmiyor olasılıkla.

Cem abicim ince datay çalışsa ilk patlak verecek yerler buralar. Az önce de dediğim gibi Ümit Beye cevap yazarkende söyledim. Bizler bıktık turıncu sapsarı her yerine kadar boyanan o boyalardan. Şimdi bira farklılık yaratmak lazım bira oynanabiliyor ve farkedilmeyi sağlıyor.

Mustafa Çakıroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 4 yıl sonra...
05.12.2013 - 00:54 tarihinde, Mustafa Çakıroğlu yazdı:

Arkadaşlar merhabalar. İşimiz gereği araçları sarı renk ile ya boyatmalıyız ya da kaplama yapmalıyız. Türkiye' nin dört bir yanından Adana şehrinde bulunan çok iyi bir kaplamacı var. Taksicilerin bir çoğunluğu mesafeye bakmadan Adana' ya gidip araçlarını kaplıyorlar. Çok kaliteli işçilik ve fiyatı çok çok uygun. Şimdi size bir abimin aracının fotoğraflarını paylaşıcam. Edirne' nin Keşan ilçesinden 3 arkadaş arabayı alır almaz direk Adana' ya kaplama için yola çıkmışlar. 600 tl mazot parası ve 350 tl kaplama parası verip tekrar aynı gün geri gelmişler. Araç Focus 1.6 dizel Titanyum :)nuza9eta.jpgtejydupu.jpgyje8etyg.jpg7e2eduma.jpge7edymu8.jpgnamene6a.jpg2unu3u7a.jpgre7apuju.jpg5amyta2u.jpg Bu son resimde dikkatli bakarsanız arkada kaplanmış ticari taksilerin resimlerini görebilirsiniz.

 

Adana da hangi kaplamaci adres tel bilgi paylasir misiniz

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • Yakup Ç. A., başlığı Kaplama İçin Adana'ya Gidilir Mi? olarak değiştirdi

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.