Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Powershift Lpg


Hakan Ak

Önerilen Mesajlar

Merhabalar 10 gun once focus 3 powershift aldim. Aracima lpg taktirmayi dusunuyorum.Forumda powershift e lpg taktiran arkadaslar deneyimlerini paylasirsa cok sevinirim. 3 lpg markasindan fiyat aldim 1-prins motor garantisi dahil 2420 tl 2- BRC 1650 TL +190 TL motor garantisi 3- landirenzo 1650 tl motor garantisi dahil fiyat. Fiyati uygun oldugu icin landirenzo mantikli geliyor ama ilerde sorun yasarmiyim. Suan aracim sehir ici 9.7 lt gosteriyor, dusecegi deger en fazla 9 litre olur diye tahmin ediyorum. Konu hakkinda degerli goruslerinizi bekliyorum..

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Subap yaglama sistemi hakkinda bilgi almadim. Sadece brc bayi focuslar subap erime gibi sorun cikarabiliyor bunun icin motor garantisi yapiliyor demisti. Brc nin en guncel kiti hangisi ve siZin bahsettiginiz yaglama sistemi hangi kitte mevcut. Bu yaglama sistemli lpg kiti taktiran bir tanidiginiz varmi? En iyisi brc den bilgi almak.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

2012 20.000 km deki aracıma 5000 km de BRC MY 11 taktırdım 15.000 km dir kullanıyorum Pipolu yöntem ile montaj yapıldı anlık güç kesintisi problemi yaşadım Pipo iptal edildi sorun çözüldü şu an sorun yok. (bu sorunu yaşayan başka focus 3 sahipleride oldu)

En son şehir dışı seyahatim cumartesi oldu. Değişik şehirlerde faklı fiyatlardan gaz aldım hızım ortalama 100 km/h, klima kapalı araçta 4 yetişkin %98 şehir dışı ile 20 kuruş yaktı.

  • Beğen 4
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.