Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Arkadaşlar Tasarımım Hakkındaki Düşüncelerinizi Alabilir Miyim Önemli Benim Için :)


Önerilen Mesajlar

Aracım 2011 focus en son kasanın bi altı HB benzinli. Arabanın rengi beyaz. Düşünüyorum da ön ızgara ve sis far kapakları ve ön plaka panjurunu parlak siyaha boyatsam ön ızgarasınında ford logosu olan ızgara yani onun kenarını kırmızı şerit boyatsam. Kaputun üstündeki nikalajı parlak siyah yaptırsam. Tavanına siyah parlak film ve camlarına parlak siyah film çektirsem. Arka tamponun o çıkıntısı gibi bi yeri varya :D orayı siyaha boyatsam oranın çerçeve gibi bi yeri var orayıda kırmızı yaptırsam nasıl olur ? Beyaz xenon farlar ve 8li ledler sis xenonları hazır aldım bile. Sizce nasıl olur ? Ayrıyetten unutmadan. Ucu yanık egzoz ucu taktırsam bi tane çift değil ? Görüşlerinizi alayım :)

burdaki fotoğrafta ise telefondan yaptığım arka tampon tasarımı ve sağ taraftaki RE5PECT Yazısı tasarımım var. Sizce nasıl ?

mLwL5cW.jpg

Tasarım üstteki tasarım photoshopla yaptım telefonla arkadaşlar...

Orjinal resimleri de bunlar...

pT8bBuL.jpg

nsuYveI.jpg

kMUp94v.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Fikrimi söyleyim bu folyoymuş yapışkanmış ledmiş bu şekilde yapılan modifiyeler, değişiklikler hiç tadında olmuyor ufak ayrıntı olabilir ama söylediklerin arabayı süslü püslü yapar benim modifiye tarzım arabayı yapabildiğim kadar sadeleştirmektir 

Bence nikelaj kısımlara mat siyah plastidip yapıp spor yayla ufak bi bastın mı güzel olabilir. Camlarına ince bi film hoş durur. 

xenon farı bende bi aralar severdim havalı duruyor ama artık sevmiyorum burda büyüklerim söylerdi göz alıyor diye ben abarttıklarını düşünürdüm her seferinde ama abartmıyorlarmış halojen farda xenon gözleri kör ediyor resmen bunu otomobili ihtiyaç aracı olarak görmeye başladıktan sonra anladm 

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Araba beyaz olunca sarı sarı lambaları çok gıcık duruyor. Mat renk siyah gıcık bana soracak olursanız. Ön ızgara Ön panjur ve sis farları kapaklarını parlak siyah yaptıracağımdan. Ayrıca yapışkan modifiyesi değil. Ha şunu da eklemek istiyorum Türkiye de yere yakın araba arabanın canını okumak gibi oluyor. Hele antakyada.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sticker demişken nasıl alabilirim ? :D ayrıca sticker dışında başka forum üyelerine özgü bi hediyemiz veya ürünümüz olsa mesela plakalık ? Plaka çerçevesi ? 

 

İlgili Kategori ve Başlıklarımız mevcut :yeah: Konunu kirletmeyelim.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.