Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Park Modülü


Önerilen Mesajlar

Merhabalar

 

 

Aracıma amerikan park modülü takmak istedim ve bir arkadaşımdan tüm araçlara bağlanabilem bir modül ( taş dirençli tip) aldım bağladığımda parkları yakmadığım halde sinyal verdiğimde park ampüllerimde cansız olarak yanıp sönüyor normalde bildiğim kadarı ile parkların sönük olduğu konumda sinyal verildiğinde yanmaması gerektiği konuyla ilgili bilgisi olan yardımcı olabilirse sevinirim ve sağlam kendim bağlayabileceğim bir modül nerden temin edebilirim şimdiden teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Normalde sinyal verildiğinde tam güçte yanar,parklar açıkken ise kısık yanar. Büyük ihtimalle dirençte sorun var yada yanlış bağlantı yapıldı. 25 liraya almayanı dövüyorlar :) Sahibinden,hepsiburada gibi sitelerde satılıyor.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Parklar kapalı iken sinyal verildiğinde sinyalle birlikte parklardamı yanıp sönüyor

 

Şimdi en baştan başlayalım. Sizin aracınızda sinyal ampülü ve park ampülü var. Sinyal ampülü sinyal verdiğinizde yanar.Park ampülü ise parklar açıkken kısa ve uzun hüzmede yanar. Bu sistem ile park ampullerinden güç alarak sinyal ampülünü kısık vaziyette sürekli olarak yakabilirsiniz. Sinyal verildiğinde de kısık yanmaktan çıkıp parlak yanacaktır. Bu esnada park ampülleriniz parlak olarak daima yanacaktır siz iptal etmediğiniz sürece.

 

Parklar kapalı iken sinyali yakarsanız parklar yanmaz. Size verilen direnci bilmiyorum. Ama Amerikan park ampüllerinde böyledir. İçinde diyot var bu yüzden ters yönde gitmez akım. Amerikan park modülü diye Google da aratırsanız onlarca sonuç ve video çıkacaktır.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Yeni son sistem araçlara bunun takılmasını pek önermiyorlar. Dirençli modül yerine elektrik kontrollü bi kutu şekilde satılan ayarlanabilen modüller var 40 50 lira civarinda ancak ısınma problemi yok uyum problemi yok. Takılacaksa bu tarzda birşey takılmalı diye düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bu arada yanlış isimle başlık açmışsınız.Keşke Amerikan park modülü, Veya park ampülü modülü türünde birşey olsaydı. Konu başlığına bakınca acaba sonradan otomatik park sistemi mi eklemek isteyen birisi diye soru geçti aklımdan.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Otomatik Mesaj

Bu konu, "Ortak Alan - Sosyal Otomobil Sohbetleri" kategorisinden "Focus GarajıFocus IIModifiyeYaptığımız Basit Modifikasyonlar" kategorisine taşınmıştır.

Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım.

Saygılarımızla,

Focus Club Tr Yönetimi

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.