Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Transanatolia Heyecanı Başlıyor.


Ogün Özemre

Önerilen Mesajlar

img210_125401.JPG

 

Geçmişten günümüze Asya ile Avrupa arasında bir köprü görevi görmüş olan Anadolu Yarımadamız tarih boyunca çok çeşitli kültürlere evsahipliği yaptı. Son üç yıldır Anadolu’nun güzellikleri arasında devam eden maceramız dördüncü yılında, parkurun değişmesi, teknik, güvenlik donanımın artması, uluslararası yayın kuruluşlarının dahil olması ile heyecanı başka bir boyuta taşımaya hazırlanıyor.

14 - 21 Eylül 2013 tarihleri arasında gerçekleşecek olan 4.Transanatolia Rally Raid son üç yılda Antalya’dan start almış ve Alanya’da sona ermişti. Ralli motosikletleri, arazi araçları, ATV ve buggy’lerin katılımıyla zorlu toprak, çamur ve su geçişlerinden oluşan parkurda tam 7 gün süren Türkiye’nin ilk “rally raid” i 4.Transanatolia Rally Raid, Antalya’dan start alıp Toros Dağları üzerinden Kapadokya’ya uğrayıp yine Antalya’da sona erecek.

Toplam 2300 km’den oluşan parkuru tamamlamak için günlük ortalama 300 km uzunluğundaki etapların geçileceği Rally Raid’de yerli ve yabancı katılımcılara inanılmaz bir deneyim yaşatmak için tüm hazırlıklar devam ediyor.

Dünyada düzenlenen rally raid organizasyonlarına örnek teşkil etmeyi planlayan 4.Transanatolia Rally Raid’de bu sene tüm katılımcı pilotlar www.transanatolia.com adresi üzerinden online takip edilebilecek.

Rally Raid boyunca hem güvenlik hem de gökyüzünden görüntü almak amaçlı helikopter kullanılacak. Türkiye’nin tanıtımına büyük katkı sağlayacak olan bu yayınlar uluslararası TV kanallarında yayınlanacak.

Türkiye’nin el değmemiş bölgelerinde ülke tanıtımına katkı sağlayacak, turizmin ulaşmadığı bölgelerin ve kaybolmaya yüz tutan Anadolu kültürünün tanıtımını gerçekleştirecek olan rally raid, bölgesel anlamda kültür ve dostluk köprüsü oluşturmayı hedeflemeye 2013 yılında da devam edecek.

  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Antalya'dayım, startı çok yakın ve yeni haberim oluyor.

Niye kimseye ulaşamıyor bu motorsporları veya belki daha genelde spor etkinlikleri diyelim?

http://www.transanatolia.com/tr-tr

Abi tosfedin sitesinde bile dün yayınlandı haber. Zaten haberde oradan alınma.

 

Tüm organizasyonları ekstra çaba harcayarak takip etmemiz gerekiyor malesef haberdar olabilmek için.

 

Motorsporları zaten hep üvey değilmi bu ülkede ? Örnek Boğaziçi rallisinin ingilizce sitesi tamamen hazır. Yarışa 2 hafta var. Türkçe yerleri yapım aşamasında hala. Bizlerde biraz umursamıyoruz sanki ?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.