Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

  • 0

Ön Cam Çizgisi


ömer akman

Soru

iyi akşamlar arkadaşlar,

 

bugün silecek suyu doldururken fark ettim ki ön camın ortasını belirtmek için bir ok koymuşlar birde altındaki plastiğe bir ok koymuşlar ikisi birbirini tutmuyor resimlerde daha net göreceksiniz. acaba sorun camı yanlış yerleştirmelerinden dolayı mı yoksa arabada herhangi bir esneme filan mı oldu yüksek arabalarda oluyor bu esneme ama bunda olur mu acaba.

post-4900-0-85101700-1378401732.png

post-4900-0-88628300-1378401747.png

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bu soruda 8 cevap bulunuyor

Önerilen Mesajlar

  • 0

henüz bakmadım ama yerleştirilirken olmuştur mm lik hata. camları opel fabrikasında robot yerleştiriyor. sanırım ford da öyledir. robotun algılaması için konmuş bir işaret olabilir. fitillerimi değiştiren usta ön camların yapıtırıcısının çok etkili olduğunu ve parmağına temas ettikten sonra deri hastalığı olmuş. zor iyileşmiş. cam zor sökülüyor dedi.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Ufak tefek detaylara bu kadar takılıyorsanız ohoo :) 

Araba bu eskir illa doğal şartlardan havadan tozdan sudan çamurdan yoldan herşeyden bi şekilde etkileniyor sağında solunda yamukluk çizgisinde eğiklik yoksa takur tukur sesler yoksa ben devam ederim keyfimi çıkarmaya  :yeah:

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

zaten ufak bir kayma var onuda sorun yapmıyorum ama detaylara baya bi takılırım hastalık mıdır nedir bilemedim ki :) bagaj kapağının arka stoplarla olan boşluklarında bi sıkıntı var o serviste ayarlanır ama şöyle bi sorun var arkaya 3 kişi oturunca çukurlarda filan çok ince bi gacur gucur ses geliyor onuda herkes duyamıyo ama benim kulağımı tırmalıyor resmen çok takıntılı oldum :) aracı alalı 3 ay kadar oldu 8bin kmye geldi hava filtresi değişecek şimdi sadece her 7,500 de değiştirmeyi düşünüyordum ama araç uzun yoldaydı karadeniz turu yaptı şimdi geldi ancak yapabiliyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.