Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

  • 0

Ön Camı Değiştirmek Ne Zor İşmiş


Ümit Vaysaloğlu

Soru

Arkadaslar bildiginiz uzere aracimin camindaki catlak nedeniyle camimi kaskodan degistirmek istiyorum. Kaskom Anadolu Sigorta. Dun acentami ziyaret ederek bu konu hakkinda bilgi aldim. Dedigine gore Ford servisine gidip cami degistirmelerini istemeliymisim. Ben de bu gun Ankara Tur oto ya giderek bu isi cozmek istedim. Ancak tur oto biz anadolu sig.den gelen cam degisimlerini yapmiyoruz. Ozel cam servislerine gitmelisiniz dedi. Ben de orjinal cam ile degistirmek istedigimi belirttim. Adam o sekilde olacaksa %25 fark odeyecegimi soyledi. Benim kaskocu ise kaskonu bozduracaksin. Masrafin tamamini kasko odeyecek hasarsizligim da almis oldugum hasar koruma paketi sayesinde delinmeyecek seklinde soyledi. Tur oto hic ilgilenmedi bile. Her neyse otokoc a gittik ve durumu izah ettik. Ayni sekilde onlarda %25 pmfarktan falan bahsetti. Kasko acentasinin sahibi otokoc u arayarak bir sahisla gorusmemi sagladi. Tabi fark konusunda gerekirse cikan farki benim odememi soyledi. Kaskodan odemis oldugum farki geri alabilecegimi soyledi. Tamam onu da kabul ettik. Bu sefer de koskoca Ankara da f3 isiticili ve sensorlu cam yok. Ancak pazartesi gunu teslim edebileceklerini soylediler. Bu ise bir cozum var mi? Ya da baska bir oneriniz.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Önerilen Mesajlar

  • 0
16 dakika önce, okan ali yazdı:

Yinede hasar kayıtı işleniyor diye biliyorum. Bende kaskodan yaptırdım. Kasko bozulmadı ama hasar kayıtı olarak kayıta geçti..

Ön cam ısıtmalıydı. Biz de değiştirdik. Hasarsızlık gitmiş. Hasar kaydı da var...yaklaşık 400 tl kasko artmış

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0
2 saat önce, Onur Sezgin yazdı:

Ön cam ısıtmalıydı. Biz de değiştirdik. Hasarsızlık gitmiş. Hasar kaydı da var...yaklaşık 400 tl kasko artmış

Aynen öyle ? Hasar işlendi. Doğa benim kasko firması, anlaşmalıyız %25'ıni ben verdim camın %75'ını onlar orjinal cam takıldı.. Kasko ise diğer firmalarda fiyat arttı aynı firmada artmadı mecbur yine doğa yapacağım.

 

 

okan ali tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

40 gün oldu camı değiştireli, biraz önce mesaj attım tekrar merakımdan ancak herhangi bir kayıt işlenmemiş.

geçen sene ilk aracım olmasından kaynaklı 2200'e yaptırdığım kaskom da 1900'e düştü zaten. yine allianz'dan yaptırdım ve hatta f kasko yaptırdım.

ayrıca camı değiştirmeden müşteri temsilcisini arayıp hasar kaydı oluşup oluşmadığını sordum ve herhangi bir sıkıntı durumunda arama kaydının oluşmasını sağlamıştım.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.