Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Nissan'ın Eski İsmi Datsun, Bric Pazarı İçin Direndi!!!


Eren Tan

Önerilen Mesajlar

Nissan'ın eski ismi Datsun, bu sefer BRIC (Brezilya-Rusya-Hindistan-Çin) Pazarı için direndi! Nissan tarafından diriltilen Datsun, bundan böyle Nissan'ın Dacia'sı olarak anılacak. Direnmiş Datsun'un ilk modeli GO, Hindistan'da tanıtıldı. Nissan Micra platformunda yükselen DatGo, tasarımını Dacia Sandero'dan ödünç alarak kendine ufak tefek değişiklikler yaptı.


DatGo, 3 silindirli 1.2 litrelik benzinli motorunu kullanacak ve 75 Beygir güç üretecek. O motor aynı zamanda Nissan Micra, Renault Clio ve Dacia Sandero'da da kullanılıyor. Vites olarak 5 ileri düze sahip olacakken, otomatik vites seçeneği henüz düşünülmüyor.


İç mekana gelince, ilk dikkat çekilen yer Radyo MP3 oynatıcı yeri oluyor. Ama Radyo MP3 oynatıcı yerine, akıllı telefonları koyacağınız bir bağlanma yeri yer alıyor. Yandaki butonlar üzerinden ise, telefondan radyo dinleyebiliyorsunuz. Diğer dikkat çekilen yer ise, araçta hava yastıklarının yer almaması!.. Hava yastıklarının yer almaması, aynı zamanda ABS, ESP gibi sistemlerin standart olarak sunulup sunulmayacağı hakkında soru telaşını yaratıyor!!!


İlk olarak Hindistan, Güney Afrika, Endonezya ve Rusya'da satışa sunulacak. Datsun GO'nun Avrupa ve Türkiye'ye açılıp açılmayacağı henüz belli değil...

post-2820-0-45535200-1373901186_thumb.jp

post-2820-0-71237200-1373901200_thumb.jp

post-2820-0-08959500-1373901205_thumb.jp

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.