Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Elimden Geleni Yapmaya Çalışıyorum Hala Içime Sinmiyor..


Önerilen Mesajlar

  • 2 ay sonra...
  • 1 yıl sonra...

Ben olsam ortadaki plakalığı doldurtmakla işe başlarım. sonrasında plakayı alt ızgaraya takarım. ama kare değil dikdörtgen plaka daha şekilli olur. 

Sonrasında ayna kapakları ve kapıdaki ayna korumaları kapı çıtaları kapı kolları dahil alayını Carbon fiber basarım. Yaabiliyorsan direkt carbon fiber yaptır biraz maliyetlidir ama çok iyidir. He dersen para çok aga o zaman kaplama yapacaksın. Ama görünüş biraz bozar. Onunda kolayı kaplama üzerine polyester atacaksın. 2 kat attınmı süper duruyor. Güzelde bir polisaj ve keçeleme yaptınmı orjinal carbona çok yaklaşıyor.

Sonra...

Tamponun tam lastik önünden delerim yukarıdan aşağıya hava deliği yada gündüz farı gömerim.

yandaki kırmızı focus yazısını kesinlikle kaldırırım.

Farları sökerim içini komple mat siyah yaparım sadece yansıtma yapan yerleri crome bırakırım. (Aslına bakarsan söker atarım koç gibi angel takarım. :))

Farların alt kısmına parklara bağlı gizli şerit led atarım üzerindeki mikayı da çizerim led yandığında çiziklerden ışıkla çizdiğim şekil çıkar. 

Sticker fena değil ama arka kapıyada uzanıyorsa iyi durur sadece ön kapıda varsa gerek yok. illa sticker dersen tribal atarım.

 

Gibi gibi. Tabi bunlar benim fikrim. ama sadece önden görünüşle bunları diyebiliyorum. Bir kaç açıdan olsa çok daha farklı da düşünebilirim. 

Şekil şemal işi Zevk, cesaret ve para işi zaten. Birazda beceri gerektiriyor. Cuztom bir araç istiyorsan bir çok şeyi kendin tasarlamalısın zaten. biraz esinlenebilirsin ama arak hoş durmuyor. parçaları çizersin kalıbını yapar dökersin. ozaman işte mis hem zaman öldürme hemde zevk alma doruğa çıkıyor.

 

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.