Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

  • 0

Kaza Yaptım Abilerim Fikir Verin..


Mehmet

Soru

abilerim viraj dönerken karşıma cıkan insanlara vurmamak için direksiyonu kırdım 80-90 km\h vardı hızım kaldırım başlangıcına sağ ön tekeri vurdum jant ön takımlar gitti tabi 2airbag açıldı ön tampon zarar gördü ön cam kırıldı alt tarafta daha başka birşey varmı bilmyorum akşam üstü servise çekildi araba.Sizce ne yapmalıyım araçı pert'e çıkarırlarmı yaptırmalımıyım bu 2.kazası diyer kazadan da 4.100tl lik hasarı var sizce ne yapmalıyım bilgisi olanlardan yardım bekliyorum...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bu soruda 11 cevap bulunuyor

Önerilen Mesajlar

  • 0

geçmiş olsun.

90 la viraj dönülür mü Mehmet, yada ne kadar keskindi bilemeyiz tabi.

olan olmuş,

perte çıkar sanırım, aracın 2. el fiyatı düşünüldüğünde, tamir masrafı oranı bayağı yüksek olacaktır, değeri ile karşılaştırıldığında.

ama bir sonraki aracının kaskosunu yaptırmak sıkıntı olacaktır.

 

Allah kolaylık versin.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Oncelikle gecmis olsun.2 airbag ve alt takim dagildiysa eger zaten kafadan 10.000 tl uzeri rakam cikarki bunun icinde daha iviri ziviri olmadan.Araba 2005 focus olduguna gore kasko degeri muhtemelen 23 civari birseydir.Buyuk olasilikla pert.Cikmazsada perte cikarmak biraz size kalmis bir durum.Servis ve eksper ile anlasip cikartabilirsiniz.(etikmi degilmi tamamen size kalmis bir durum).Arac perte ciktiktan sonra kasko degerine pek bakmayin.Ikinci el piyasasina gore bir meblag teklif edecek size ki muhtemelen ilk etapta dusuk bir para teklif ederler.Siz eger ustunde durursaniz baski yaparsaniz bir miktar daha yukari cikma ihtimali var.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

expertiz le konuşalım o zamn pert benim faydama olucaksa eger.. pert'e cıkarınca ne gibi faydam olucak acaba benim fazla bilgimde yok bu konuda..

 

Kazanın fotoğraflarını vs. koyarsan daha hızlı kesin çıkar veya çıkmaz diyebiliriz. Onarılırsa yani perte çıkmaz ise birçok parçası değişmiş olacak dolayısıyla yarın öbür gün satarken çok zorlanacaksın.Airbag patlamış dediğin an herkes uzaklaşıyor ölü parasına satılıyor. Perte çıkarmaları senin hayrına olur.

Fotoğrafları bekliyoruz.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.